Δύο στα δύο «διπλά» για τον ΝΠΣ Βόλο, 2-1 τη Λαμία

Δύο στα δύο «διπλά» για τον ΝΠΣ Βόλο, 2-1 τη Λαμία

Ο ΝΠΣ Βόλος πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας της Λαμίας με 2-1 με δύο γκολ του Δουβίκα.

Μακριά από τη Μαγνησία αισθάνεται πιο άνετα ο ΝΠΣ Βόλος, αφού πέτυχε το δεύτερο «διπλό» του σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια, νικώντας με 2-1 τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος». Είχε προηγηθεί το 0-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι.

Με αυτό το «τρίποντο» ο ΝΠΣ Βόλος έφτασε τους 7 βαθμούς, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στην έδρα του έχει μία ήττα και μία ισοπαλία με Άρη και ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, η Λαμία παραμένει «βυθισμένη» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με το κοντέρ στο… μηδέν και με τον Γιώργο Πετράκη να μην νιώθει ασφάλεια στον πάγκο. Για την ακρίβεια, ίσως αυτό να ήταν το τελευταίο παιχνίδι αφού υπάρχει δυσαρέσκεια για τη δουλειά του.

Ο ΝΠΣ Βόλος προηγήθηκε στο 24’, όταν ο Δουβίκας εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Αντέτζο, βγήκε τετ-α-τετ και με διαγώνιο σουτ σκόραρε. Στο 32’ ο Παπαδόπουλος υπέδειξε πέναλτι σε τράβηγμα στον Βασιλόγιαννη, αλλά αναθεώρησε κατόπιν υπόδειξης του VAR.

Εν τέλει, ο Παπαδόπουλος επανέλαβε την υπόδειξη του στο 44’, ο Μπιανκόνι ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Γκαραβέλης απέκρουσε. Ο Μπιανκόνι λυτρώθηκε στο 48’ όταν σκόραρε με πλασέ, μετά από πάσα του Χατζηστραβού. Όμως, ο Δουβίκας είχε ένα γκολ ακόμα και το πέτυχε στο 64’ με σουτ, μετά από πάσα του Μαρτίνες.

ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Βύντρα (45’ Τζανετόπουλος), Παλαβαντισβίλι (65’ Βασιλακάκης), Μπεχαράνο (75’ Μπουλούλης), Χατζηστραβός (75’ Αραμπούλι), Καραμάνος, Βασιλόγιαννης (46’ Ντέλετιτς), Μπιανκόνι

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Τέκιο (66’ Γκουαροτσένα), Φεράρι, Κολόμπο, Σάντσες, Τσοκάνης, Ριένστρα, Περέα (81’ Κιάκος), Δουβίκας, Μπαριέντος (55’ Νεντάκης), Μαρτίνες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ