ΠΑΟΚ : Στη Θεσσαλονίκη ο Μουργκ

ΠΑΟΚ : Στη Θεσσαλονίκη ο Μουργκ

Ο Τόμας Μουργκ, μαζί με τον εκπρόσωπο του βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τον μεταφέρουν αμέσως στο «Μακεδονία Παλλάς» για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Τόμας Μουργκ βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά στη Θεσσαλονίκη καθώς έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΠΑΟΚ για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός έρχεται για να καλύψει το κενό που αφήνει η πώληση του Δημήτρη Πέλκα στην Φενέρμπαχτσε με τους Ασπρόμαυρους να βγάζουν ένα ποσό των 2 εκατ. ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Μουργκ.

Η Ραπίντ Βιέννης μπήκε στην διαδικασία να πωλήσει τον 25χρονο ποδοσφαιριστή παρότι το συμβόλαιο του έληγε το 2022. Οι «πράσινοι» δεν είχαν και πολλά περιθώρια καθώς τα χρήματα ήταν πολύ καλά, αλλά και ήταν επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη.

Ο Μουργκ μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, κυρίως όμως αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά και τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρισκόταν στην αυστριακή ομάδα στην οποία ήταν συμπαίκτης με τον Στέφαν Σβαμπ.

Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός οδηγήθηκε στο Μακεδονία Παλλάς προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 4χρόνια με ετήσιες απολαβές κοντά στις 500.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ