Πετράκης : «Μας επηρεάζει το ψυχολογικό κομμάτι»

Πετράκης : «Μας επηρεάζει το ψυχολογικό κομμάτι»

Ο Γιώργος Πετράκης εστίασε στο ψυχολογικό κομμάτι μετά την ήττα της Λαμίας από τον Βόλο.

Η Λαμία γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον Βόλο για την 4η αγωνιστική της Super League και ο Γιώργος Πετράκης στάθηκε στο ψυχολογικό κομμάτι.

Ο προπονητής της ομάδας της Φθιώτιδας δήλωσε ότι δεν έχει παράπονο από την προσπάθεια των παικτών του και πως αν έρθει μια νίκη για τη Λαμία, η ψυχολογία θα γυρίσει υπέρ της ομάδας.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Είναι κάποια πράγματα που μπορούμε και επηρεάζουμε και κάποια όχι, δεν έχει νόημα τώρα να τοποθετηθώ. Με σκληρή δουλειά το ψάχνουμε. Παρά το ότι έχουμε την υπεροχή, για κάποιον λόγο συμβαίνουν πράγματα και δεχόμαστε ευκαιρίες. Μας επηρεάζει το ψυχολογικό κομμάτι. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, ήμασταν κοντά στο να ισοφαρίσουμε».

Για το παθητικό της Λαμίας στα γκολ: «Σε μία ομάδα όλοι μαζί δεχόμαστε και όλοι μαζί βάζουμε γκολ. Κάποιοι από εμάς με πρώτο εμένα, μπορεί να μην είμαστε στην καλύτερη μέρα. Να προλάβουμε αυτό και να το δουλέψουμε. Είναι αιτία προβληματισμού, είναι πολλά. Δεχόμαστε γκολ από στατική φάση και ίσως κάποιες ανοργάνωτες από κάποια μετάβαση».

Για την επόμενη μέρα: «Σίγουρα τα παιδιά που ήρθαν θα βοηθήσουν, είναι καλοί και ποιοτικοί. Θα βοηθήσουν και ψυχολογικά. Οι 10 μέρες είναι αρκετές για να βάλουμε πράγματα στο παιχνίδι μας. Ψάχνουμε τη νίκη και αν τη βρούμε, η ψυχολογία θα γυρίσει υπέρ μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ