ΠΑΟΚ : Υπέγραψε και έρχεται Θεσσαλονίκη ο Γκονζάλεθ

ΠΑΟΚ : Υπέγραψε και έρχεται Θεσσαλονίκη ο Γκονζάλεθ

Στα ασπρόμαυρα και ο Κρίστο Γκονζάλεθ, καθώς υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ και αύριο (6/10) έρχεται στη Θεσσαλονίκη για τα τυπικά της συμφωνίας.

Μετά το Τόμας Μουργκ, ο Δικέφαλος, όπως σας ενημερώσαμε μέσα από to10.gr συμφώνησε με την Ουντινέζε για τον δανεισμό του Κρίστο Γκονζάλεθ μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Ο Δικέφαλος κινήθηκε άμεσα για να καλύψει το κενό που υπάρχει στην επιθετική γραμμή φέρνοντας στη Θεσσαλονίκη τον 23χρονο Ισπανό επιθετικό.

Ο Γκονζάλεθ συμφώνησε με τους Ασπρόμαυρους στέλνοντας υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του προκειμένου ο ΠΑΟΚ να προλάβει να βγάλει δελτίο. Η άφιξη του στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί και αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα ολοκληρωθεί και το τυπικό της συμφωνίας

Πρόκειται για έναν παίκτη που ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα της Τενερίφης, το 2017 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως δεν αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα, παρά μόνο μία φορά σε έναν αγώνα με την Μπέτις, αντικαθιστώντας τον Καρίμ Μπενζεμά, στις 13 Ιανουαρίου του 2018. Κατέγραψε 72 συμμετοχές με τη Ρεάλ Καστίγια (Ρεάλ Β΄) έχοντας 32 γκολ και 12 ασίστ.

Το καλοκαίρι αγόρασε τα δικαιώματά του αντί 1,5 εκατ. η ιταλική Ουντινέζε, η οποία πάντως μετά από λίγο διάστημα τον παραχώρησε ως δανεικό στην ισπανική Ουέσκα (Segunda Division) με την οποία είχε 27 συμμετοχές, 6 γκολ και 1 ασίστ. Αγωνίζεται ως σέντερ φορ, ως δεύτερος επιθετικός, αλλά και ως αριστερός εξτρέμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ