Ανοιχτό του Μπενιάτ για Παναθηναϊκό

Ανοιχτό του Μπενιάτ για Παναθηναϊκό

Ο Μπενιάτ Ετσεμπαρία έχει μείνει ελεύθερος και σύμφωνα με την As είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του.

Η μεταγραφική περίοδος μπορεί να ολοκληρώθηκε, όμως παραμένει ανοιχτή η «δεξαμενή» των ελεύθερων για κάποιες μέρες ακόμη. Ο Μπενιάτ Ετσεμπαρία είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει απασχολήσει και απασχολεί τον Παναθηναϊκό, με τον Βάσκο μέσο να έχει μείνει ελεύθερος και να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Δημοσίευμα της As αναφέρθηκε στην περίπτωση του πρώην παίκτη της Μπιλμπάο και τόνισε πως η Έλτσε έχει στη λίστα της τον Βάσκο μέσο, ο οποίος ενδιαφέρει και τον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να σημειωθεί πως το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο 33χρονος πρώην χαφ της Μπιλμπάο διστάζει να φύγει από την Ισπανία και για αυτό τον λόγο δεν έχει προχωρήσει προς το παρόν η μεταγραφή του. Ωστόσο, ο Τσάβι Ρόκα έχει επαφές με τον παίκτη και τους ατζέντηδες του και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις μέχρι και τις 16 Οκτωβρίου που τελειώνουν οι μεταγραφές και για τους ελεύθερους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ