Τεχνικός διευθυντής Ραπίντ Βιέννης : «Ο Μουργκ ήθελε να πάει στον ΠΑΟΚ»

Τεχνικός διευθυντής Ραπίντ Βιέννης : «Ο Μουργκ ήθελε να πάει στον ΠΑΟΚ»

Ο Ζόραν Μπάρισιτς, τεχνικός διευθυντής της Ραπίντ τόνισε ότι ο Τόμας Μουργκ ήθελε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

Ο Τόμας Μουργκ είναι κι επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο του βορρά να αποκτάει τον Αυστριακό από την Ραπίντ Βιέννης.

Ο Ζόραν Μπάρισιτς, τεχνικός διευθυντής της Ραπίντ, μίλησε για την παραχώρηση του 25χρονου στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας την επιθυμία του 25χρονου μέσου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν ήταν μια ‘αναγκαστική’ παραχώρηση. Ο Μουργκ ήθελε να φύγει και να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Πάντα λέω πως όταν κάτι δουλεύει για όλες τις πλευρές θα πρέπει να είσαι έτοιμος για αυτό. Δεν ήταν όμως μια αναγκαστική πώληση. Ήταν μια εκφρασμένη επιθυμία από την πλευρά του παίκτη ότι θα προτιμούσε να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει θέμα έλλειψης ρευστότητας.

Δεχθήκαμε την πρόταση γιατί ήταν πραγματικά αυτή επιθυμία του παίκτη και γιατι ικανοποιούσε και εμάς» είπε ο Μπάρισιτς και όταν ρωτήθηκε για το ρόλο που μπορεί να έπαιξε ο Στέφαν Σβαμπ στην μεταγραφή του πρώην συμπαίκτη του απάντησε τα εξής: «Πραγματικά δεν μπορώ να ξέρω, αλλά πιθανότατα ο Τόμας Μουργκ ρώτησε τον Σβαμπ για τον ΠΑΟΚ. Δεν πιστεύω πάντως ότι ο Στέφαν Σβαμπ πήγε στον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ και του είπε: Σας παρακαλώ, πάρτε τον Τόμας Μουργκ», ήταν το σχόλιο του Μπάρισιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ