Champions League και στις παρουσιάσεις ο Ολυμπιακός (vids)

Champions League και στις παρουσιάσεις ο Ολυμπιακός (vids)

Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο. Και το αποδεικνύει ακόμα και στις παρουσιάσεις των νέων μεταγραφικών του αποκτημάτων.

Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις κορυφαίες και πιο συνεπής ομάδες της Ευρώπης. Ένας σύλλογος επιπέδου Champions League που χρόνο με τον χρόνο γιγαντώνεται και εξελίσσεται ακόμα περισσότερο σε όλους τους τομείς.

Η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα μετά την πρόκριση επί της Ομόνοιας θα αγωνιστεί για 20η φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ το όνομα του μπαίνει δίπλα σε μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ, η Γιουνάιτεντ και η Πόρτο.

Οι Πειραιώτες έχουν ξεφύγει τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο την τελευταία δεκαετία όσο και σε εξωαγωνιστικό. Με μεταγραφικές κινήσεις τοπ επιπέδου όπως του Βινάγκρε, αλλά και πωλήσεις όπως του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ, ο Ολυμπιακός απέχει πολύ από την ελληνική πραγματικότητα. Σε όλους τους τομείς. Και το αποδεικνύει ακόμα και στις ανακοινώσεις των νέων μεταγραφικών του αποκτημάτων, όπου οι ερυθρόλευκοι πήγαν τις φετινές τους παρουσιάσεις σε άλλο επίπεδο.

Η παρουσίαση του Βινάγκρε:

Η παρουσίαση του Μπρούμα:

Η παρουσίαση του Τιάγκο Σίλβα:

Η παρουσίαση του Ντρέγκερ:

Η παρουσίαση του Εμβιλά:

Η παρουσίαση του Πέπε:

Η παρουσίαση του Ραφίνια:

Η παρουσίαση του Κρίστινσον:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ