Παναθηναϊκός : Τον διαλύει η διοίκηση, στα όρια του ο Ουζουνίδης

Παναθηναϊκός : Τον διαλύει η διοίκηση, στα όρια του ο Ουζουνίδης

Νέο… σοκ για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος άκουσε τους διοικούντες να του λένε πως το μπάτζετ πρέπει να πέσει στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Απίστευτα πράγματα στον Παναθηναϊκό, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να βρίσκεται μπροστά σε ακόμα δυσκολότερες μέρες. Η διοίκηση του συλλόγου, βλέποντας πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα οικονομικά βάρη που άφησε ο Γιάννη Αλαφούζος με την απόφασή του να αφήσει την ομάδα στο… έλεος της, ενημέρωσε τον Έλληνα προπονητή πως το μπάτζετ πρέπει να πέσει στα δύο εκατομμύρια ευρώ μέσα στις επόμενες μέρες.

Με λίγα λόγια, να χάσει ο Παναθηναϊκός ό,τι πιο ποιοτικό έχει (Μολέδο, Χουλτ, Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ, Κουρμπέλης) και να παραμείνουν ποδοσφαιριστές με χαμηλά συμβόλαια και φυσικά παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Μια εξέλιξη που πλέον φέρνει στα όρια του τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος εκτός από τις αποχωρήσεις βλέπει την ομάδα του να αδυνατεί να ενισχυθεί ακόμα και με δανεικούς ποδοσφαιριστές και τις υποθέσεις να κωλυσιεργούν. Αναγκάζεται να αγωνίζεται με τον Δώνη σέντερ φορ, ελλείψει άλλων επιλογών, όπως αναγκάζεται να συμπεριλαμβάνει στη 18αδα αμούστακα παιδιά.

Δεν είναι υπερβολή αν πούμε πως αυτή τη στιγμή ακόμα και η παρουσία του ίδιου του Ουζουνίδη κρέμεται από μια κλωστή. Ο Έλληνας προπονητής έχει περάσει πολλά, έχει «βάλει πλάτη» στην ομάδα για όλα, όμως βλέπει πως η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο και οι εξελίξεις είναι μόνο δυσάρεστες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ