Ολυμπιακός : Η λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ «περνάει» και από τα… Χανιά

Ολυμπιακός : Η λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ «περνάει» και από τα… Χανιά

Το φιλικό με τα Χανιά (5.45μμ) θα βοηθήσει τον Μαρτίνς να καταλήξει στην τελική επιλογή γύρω από την λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι μια ιδιαίτερη σεζόν λόγω κορωνοιού. Μια σεζόν που η προετοιμασία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα δεδομένα που γνωρίζαμε. Με αποτέλεσμα, ειδικά ομάδες όπως ο Ολυμπιακός που είχαν μέχρι και τον Αύγουστο αγωνιστικές υποχρεώσεις και μπήκαν με το… καλημέρα στα επίσημα ματς και τον Σεπτέμβριο, να μην έχουν καταφέρει να προετοιμαστούν όπως θα ήθελαν.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε ελάχιστα φιλικά και προσπάθησε μέσα από τα επίσημα ματς να βάλει στο «κόλπο» τους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα. Η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων αποτελεί μια ευκαιρία για τον Μαρτίνς να δουλέψει με τους παίκτες που έμειναν στο Ρέντη. Ο Ολυμπιακός έχει 12 διεθνείς και αυτό κάνει δύσκολο το έργο του Μαρτίνς που μέσα όμως και από τα δύο φιλικά που θα δώσει η ομάδα θα βγάλει συμπεράσματα.

Το σημερινό μάλιστα, στις 5.45μμ στο Ρέντη με τα Χανιά, του δίνει την ευκαιρία να δει παίκτες όπως ο Λοβέρα και ο Σουντανί που δεν έχουν αγωνιστεί τη φετινή σεζόν. Και να καταλήξει οριστικά στη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ που πρέπει να δηλώσει ο Ολυμπιακός μέχρι το βράδυ. Μια λίστα που όπως είναι λογικό δεν τους χωράει όλους. Και είναι δεδομένο πως ακόμη και μεταγραφή (λογικά ένας παίκτης στον άξονα) θα μείνει εκτός λίστας.

Θυμίζουμε πως με τις εθνικές τους ομάδες λείπουν οι: Ντρέγκερ, Βινάγκρε, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Μασούρας (τραυματίας ούτως ή άλλως), Σεμέδο, Σισέ, Μπα, Καμαρά, Ελ Αραμπί, Τζολάκης και Βρουσάι, με ίωση είναι ο Σα ενώ ο Μπρούμα είναι ανέτοιμος και δεν θα αγωνιστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ