Συνάντηση της οικογένειας Μαουρίσιο με την Γκοντσάρεβα

Συνάντηση της οικογένειας Μαουρίσιο με την Γκοντσάρεβα

Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία του Σαββίδη με τον Μαουρίσιο σήμερα έγινε ένα ακόμα βήμα για να επιστρέψει ο Βραζιλιάνος μέσος στον ΠΑΟΚ.Υπήρξε συνάντηση με την υπεύθυνη των οικονομικών της ΠΑΕ Μαρία Γκοντσάρεβα με τον παίκτη παρουσία και της γυναίκας του.

Το θέμα Μαουρίσιο έχει ένα ακόμα επεισόδιο για τον ΠΑΟΚ και στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα. Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Ιβάν Σαββίδης με τον 32χρονο μέσο με σκοπό να ανιχνεύσει τις προθέσεις του, σήμερα έγινε μια συνάντηση με τον δεξί χέρι των επιχειρήσεων του ιδιοκτήτης του Δικεφάλου. Η υπεύθυνη των οικονομικών της ΠΑΕ Μαρία Γκοντσάρεβα συναντήθηκε με τον ποδοσφαιριστή, παρουσία και της γυναίκας του και συζήτησαν το οικονομικό κομμάτι.

Όπως είναι γνωστό ο Δικέφαλος έχει απελευθερωθεί από τα βαριά συμβόλαια και το ταβάνι του για φέτος είναι οι 500-600 χιλιάδες ευρώ. Ο Ζοσέ Μαουρίσιο έπαιρνε τα διπλάσια κατά την διάρκεια της θητείας του στην Τούμπα. Η Γκοντσάρεβα επανέλαβε πως η πολιτική της ΠΑΕ είναι να μειωθούν τα συμβόλαια προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με το FFP και δεν μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω.

Ο 32χρονος μέσος ζήτησε λίγο χρόνο για να συζητήσει με την σύζυγο του την πρόταση του Δικεφάλου. Η οικογένεια Μαουρίσιο, όλο αυτό το διάστημα δεν έφυγε από την Θεσσαλονίκη, απλά το μόνο που έκανε ήταν να αλλάξει σπίτι. Ο Βραζιλιάνος μέσος έκανε προπονήσεις με τον καλό του φίλο Αντρέ Βιερίνια προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση. Η οικογένεια Μαουρίσιο περνάει καλά στην Ελλάδα και δεν θέλει να φύγει από τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο στα χέρια του έμπειρου μέσου υπάρχουν κι άλλες δύο προτάσεις από την Σαουδική Αραβία και ΗΑΕ.

Την τελική τους απόφαση αναμένεται να την ανακοινώσουν σύντομα καθώς και ο ΠΑΟΚ βιάζεται γιατί δεν υπάρχει και μεγάλος χρόνος για να δηλώσει την λίστα στην UEFA για τα παιχνίδια του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ