Αγγελόπουλος για Μάντσον: «Υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ»

Αγγελόπουλος για Μάντσον: «Υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ»

Ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου Γιάννης Αγγελόπουλος, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του to10.gr  για την κρούση του ΠΑΟΚ για τον Μάντσον και αποκάλυψε ότι υπάρχει ρήτρα 1 εκατ. ευρώ.

Ο άνθρωπος όπου κινεί τα νήματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ατρομήτου μίλησε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μάνσον. Ο Γιάννης Αγγελόπουλος, τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος μεταγραφών της ομάδας του Περιστερίου επιβεβαίωσε στο ακέραιο την αποκάλυψη του to10.gr για τις επαφές που ξεκίνησαν ήδη μεταξύ των δύο συλλόγων, για την παραχώρηση του παίκτη στον Δικέφαλο.

«Υπάρχει ένα ενδιαφέρον, αλλά όχι πρόταση για τον παίκτη. Ξέρουμε ότι είναι μέσα στις δύο πρώτες επιλογές του ΠΑΟΚ για να αντικατασταθεί ο Τσίμιροτ», ανέφερε αρχικά ο  Αγγελόπουλος στον «Μετρόπολις», για να αποκαλύψει στη συνέχεια: «Υπάρχει ρήτρα 1 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του ανανεώθηκε πριν από 1 μήνα έως τον Ιούνιο του 2020».

Όσον αφορά την ρήτρα που έχει στο συμβόλαιο του ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ανέφερε πως:   «Πέρα από το 1 εκατ. ευρώ, υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που δεν μπορούν να συζητηθούν στον αέρα, αλλά το βασικό ζητούμενο είναι να ικανοποιηθεί ο παίκτης. Ο παίκτης είναι ένα συγκροτημένο και ήρεμο παιδί, δεν ασχολείται με αυτά που ακούγονται, ξέρει ότι πρώτα θα πρέπει να ικανοποιηθεί η ομάδα. Ο ίδιος είναι ευχαριστημένος από τη συνεργασία μας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ