ΑΕΚ : Κι όμως ο Τάνκοβιτς ήταν η δεύτερη επιλογή

ΑΕΚ : Κι όμως ο Τάνκοβιτς ήταν η δεύτερη επιλογή

Η ΑΕΚ πήγε για το μεγάλο κόλπο στις μεταγραφές με την απόκτηση του Κίριλ Ντεσπόντοφ αλλά τελευταία στιγμή εμφανίστηκε η Λουντογκόρετς και οδήγησε την Ένωση στον Τάνκοβιτς που ήταν stand by. Ποιος ο ρόλος του... Ανδρούτσου.

Η τελευταία μέρα των μεταγραφών είχε αρκετό ενδιαφέρον στην ΑΕΚ που είναι η αλήθεια πως δεν μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις στο… παρά πέντε. Ο τραυματισμός του Γκαρσία και η αποδέσμευση του Ενομπακάρε όμως ανάγκασαν την Ένωση να το πάρει απόφαση και να αποκτήσει τελικά εξτρέμ με τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς να ντύνεται στα κιτρινόμαυρα. Η σκέψη όμως για την απόκτηση ενός ακόμη εξτρέμ είχε αρχίσει να δουλεύεται στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας εδώ και τουλάχιστον δέκα μέρες.

Τότε που ουσιαστικά δηλαδή κατάλαβαν ότι η ιστορία με τον Ενομπακάρε δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμη και πως θα πρέπει να βρεθεί μια λύση και να φύγει άμεσα ο Νιγηριανός. Ήρθε και η ατυχία με τον Γκαρσία το βράδυ της Κυριακής και το… γλυκό έδεσε. Ο παίκτης που είχε πρώτο στη λίστα του ο Ίλια Ίβιτς όμως, δεν ήταν ο Τάνκοβιτς. Ήταν ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ της Κάλιαρι ο οποίος κατέληξε στη Λουντογκόρετς.

Ο Ίβιτς μιλούσε αρκετές μέρες με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και είχε φτάσει σε συμφωνία μάλιστα μαζί του σε οικονομικό επίπεδο αλλά και με την Κάλιαρι για τον δανεισμό του. Την τελευταία στιγμή όμως μπήκε δυναμικά στο κόλπο η Λουντογκόρετς η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες έδωσε γη και ύδωρ στον 23χρονο άσο με αποτέλεσμα να του… πάρει τα μυαλά και να τον κάνει να επιστρέψει στη Βουλγαρία για λογαριασμό της.

Κι εδώ εμπλέκεται ο Θανάσης Ανδρούτσος. Η Λουντογκόρετς ενδιαφέρθηκε πολύ ζεστά για τον παίκτη του Ολυμπιακού, έκανε επίσημη πρόταση ύψους τεσσάρων εκατ. ευρώ στους Πειραιώτες αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση. Έτσι στράφηκε στην περίπτωση του Ντεσπόντοφ και με τα χρήματα που του πρόσφερε κατάφερε να τον κάνει δικό της, λίγο πριν οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με την ΑΕΚ.

Όπως και να έχει βέβαια το deal της ΑΕΚ με τον Τάνκοβιτς είναι εξαιρετικό αφού αποκτά έναν παίκτη που είχε στη λίστα της και το κάνει δίνοντας πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που ζητούσε τον περασμένο Ιανουάριο ή ακόμη και στις αρχές του καλοκαιριού ο Σουηδός.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ