Χωρίς τον κόσμο του ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

Χωρίς τον κόσμο του ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

Πρώτη φετινή απαγόρευση για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ με απόφαση Βασιλειάδη, πιθανό να βγάλει ανακοίνωση η ΠΑΕ για να μην πάει ο κόσμος στο γήπεδο.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν θα έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν στο φιλόξενο Αγρίνιο για να δουν την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, ύστερα από απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη. Μάλιστα δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανέναν φίλο του Δικεφάλου, καθώς η Αστυνομία του Αγρινίου είναι κάθετα αντίθετη ακόμα και σε μεμονωμένες μετακινήσεις.

Μετά από αυτή την απόφαση υπάρχει το ενδεχόμενο η ΠΑΕ με ανακοίνωση της να ενημερώσει τον κόσμο της ομάδας να μη μετακινηθεί καθώς σε διαφορετική περίπτωση, όπως έγινε με την ΑΕΚ, θα υπάρξει τιμωρία και μάλιστα θα είναι βαριά. Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι σε εκτός έδρας αναμέτρηση που η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει τους φιλάθλου στο πλευρό της.

Αναλυτικά, όπως ανακοινώθηκε, ο υφυπουργός αθλητισμού αποφάσισε «…την Απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 28-01-2018 και ώρα 15:00, στο γήπεδο Παναιτωλικού».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ