Το «όχι» του Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ και το ταξίδι του μάνατζερ του στην Αθήνα

Το «όχι» του Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ και το ταξίδι του μάνατζερ του στην Αθήνα

Αρνητική ήταν η απάντηση του Ζοσέ Μαουρίσιο στην πρόταση του ΠΑΟΚ για την επιστροφή του και πάλι στην Τούμπα. Ταξίδι του εκπροσώπου του στην Αθήνα και επαφή με Παναθηναϊκό.

Η επιστροφή του Ζοσέ Μαουρίσιο στην Τούμπα δεν θα πραγματοποιηθεί. Ο Βραζιλιάνος μέσος, είχε ζητήσει προθεσμία για να σκεφτεί την οικονομική πρόταση της υπεύθυνης των οικονομικών του ΠΑΟΚ, Μαρία Γκοντσάρεβα, η οποία ήταν στις 500.000 ευρώ για δύο χρόνια (1+1) συμβόλαιο.

Η πρόταση του Δικεφάλου προς τον 32χρονος ποδοσφαιριστή, με τις σημαντικά μειωμένες αποδοχές σε σχέση με το συμβόλαιο που είχε μέχρι το τέλος της περασμένης σεζόν, δεν έγινε αποδεκτή από τον παίκτη που φαίνεται να είναι κοντά στο να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν κύκλοι από το περιβάλλον του ο ατζέντης του Μαουρίσιο, ο Πιερ Φερναντές ταξιδεύει για την Αθήνα προκειμένου να συζητήσει την προοπτική μιας συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό. Στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν ν’ αναζητούν λύση από την μεγάλη δεξαμενή των ελεύθερων ποδοσφαιριστών προκειμένου να καλυφθεί το κενό που υπάρχει στον άξονα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ