Ποια είναι η καλύτερη φετινή μεταγραφή; (poll)

Ποια είναι η καλύτερη φετινή μεταγραφή; (poll)

Οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν και έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ποια ήταν η πιο... ηχηρή κίνηση.

Το μεταγραφικό παζάρι ολοκληρώθηκε, με τους τίτλους τέλους να πέφτουν τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Παρότι βρισκόμαστε εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, το big five του ελληνικού ποδοσφαίρου κατάφερε να ενισχυθεί με ποιοτικούς παίκτες. Με παίκτες που αναμένεται να αναβαθμίσουν το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος.

Ασφαλώς, πρωταθλητής στις δυνατές μεταγραφές είναι ο νταμπλούχος Ολυμπιακός, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να προχωράει σε πολύ καλές μεταγραφές. Το μεγάλο «μπαμ» ήταν η απόκτηση του Ρούμπεν Βινάγκρε, από την Γουλβς του Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Οι «ερυθρόλευκοι» τάραξαν τα… νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με τον αριστερό οπισθοφύλακα των «Λύκων».

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» ενισχύθηκαν στο χώρο της μεσαίας γραμμής με τον Γιαν Εμβιλά, που είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Γαλλίας. Ενώ, πολύ σημαντική ήταν η απόκτηση του πρώην μπακ της Μπάγερν Μονάχου και της Φλαμένγκο, Ραφίνια, αλλά και του Μπρούμα.

Ραφίνια : «Θα κάνουμε δύο μεγάλα παιχνίδια» (pic) - to10.gr

Πάμε στην ΑΕΚ, που ενισχύθηκε σε όλες τις γραμμές. Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα κινήθηκε πιο δυνατά στο κομμάτι της επίθεσης. Οι «κιτρινόμαυροι» έφεραν στην Ελλάδα τον Λιβάι Γκαρσία, με τον 22χρονο εξτρέμ να δείχνει από την πρώτη στιγμή τα εξαιρετικά στοιχεία που διαθέτει στο παιχνίδι του.

Η Ένωση απέκτησε τον Καρίμ Ανσαριφάρντ για την κορυφή της επιθετικής γραμμής, με τον Ιρανό να δίνει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Τέλος, στο παρά πέντε της μεταγραφικής περιόδου, η ΑΕΚ έκανε δικό της τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

ΛΙΒΑΙ ΓΚΑΡΣΙΑ

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, τα πιο δυνατά μεταγραφικά αποκτήματα ακούν στο όνομα Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Αντόνιο Τσόλακ.

Ο Πορτογάλος αποχώρησε από την Μπενφίκα, με την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα να προσθέτει στο ρόστερ της έναν παίκτη που ανά πάσα στιγμή, μπορεί να αλλάξει τη μοίρα ενός αγώνα. Φάνηκε, άλλωστε και στην αναμέτρηση με τους «Αετούς». Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο Κροάτης επιθετικός, που έγινε κάτοικος Θεσσαλονίκης, ερχόμενος από την Ριέκα.

Ζίβκοβιτς : «Χαρούμενος για τη νίκη και το ντεμπούτο μου!» (pic) - to10.gr

Στον Παναθηναϊκό κινήθηκαν σε ρηχά νερά τη φετινή μεταγραφική περίοδο. Η πιο σπουδαία προσθήκη ήταν η επιστροφή του Λούκας Βιγιαφάνες στο «τριφύλλι», με τον Αργεντινό παίκτη να μην έχει αγωνιστεί ακόμα και να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς.

Παναθηναϊκός : Αργεί η επιστροφή Βιγιαφάνες | to10.gr

Τέλος, ο Άρης φυλούσε το καλύτερο για το τέλος, με τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης να ανακοινώνουν την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία από τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Άκη Μάντζιου, καθώς άπαντες θυμούνται τα όσα έκανε στο προηγούμενο πέρασμα του από τη χώρα μας.

Επίσημο : Στον Άρη ο Ματέο Γκαρσία | to10.gr

11 παίκτες, ένας για την… κορυφή. To10.gr σας βάζει στο… παιχνίδι και σας «προκαλεί» να επιλέξετε την σπουδαιότερη μεταγραφή για την εφετινή σεζόν!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ