Ξάνθη : Δυνατοί ρυθμοί μέσα στο κρύο

Ξάνθη : Δυνατοί ρυθμοί μέσα στο κρύο

Ο Μίλαν Ράσταβατς κατά τη διάρκεια της σημερινής πρωινής προπόνησης που έγινε με αρκετό κρύο, έδωσε τις οδηγίες του σε θέματα ανασταλτικότητας και στη συνέχεια σε θέματα επιθετικής οργάνωσης

Οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην χώρα εδώ και αρκετές ημέρες, έχουν κάνει δύσκολη τη ζωή του Μίλαν Ράσταβτς και των ποδοσφαιριστών του. Την Πέμπτη (25/1) οι ακρίτες προπονήθηκαν υπό έντονο κρύο, ωστόσο αυτό δεν τους εμπόδισε να συνεχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό (Κυριακή 28/1, 17:15) για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η ξανθιώτικη ομάδα θέλει να πάρει την τρίτη εντός έδρας νίκη της φέτος και να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Ο Μίλαν Ράσταβατς κατά τη διάρκεια της προπόνησης, έδωσε τις οδηγίες του σε θέματα ανασταλτικότητας και στη συνέχεια σε θέματα επιθετικής οργάνωσης, χωρίζοντας τους παίκτες σε υποομάδες.
Στο «μενού» της ημέρας, υπήρξαν και ασκήσεις έντασης σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους καθώς και τελειώματα φάσεων. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Λουσέρο, ενώ δεν υπολογίζεται ο Χόρχε Κασάδο.

Διαιτητής του Κυριακάτικου αγώνα (17:15) στο Xanthi FC Arena, ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τσαμούρης (ΕΠΣ Πειραιά) με α’ βοηθό τον Τιμολέων Γεωργακόπουλο (ΕΠΣ Πειραιά), β’ βοηθό τον Γιώργο Χατζηνάκο (ΕΠΣ Δράμας), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης της ΕΠΣ Θράκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ