ΠΑΟΚ : Θεραπεία ο Κρέσπο, ανεβαίνει ο Ροντρίγκο

ΠΑΟΚ : Θεραπεία ο Κρέσπο, ανεβαίνει ο Ροντρίγκο

Ο Χοσέ Κρέσπο έκανε θεραπεία ενώ ο Ροντρίγκο Σοάρες έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής (09/10) προπόνησης του ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν την Παρασκευή (09/10) και ο Αμπέλ Φερέιρα είδε τον Ροντρίγκο Σοάρες να βγάζει το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Από την πλευρά του ο Χοσέ Κρέσπο ακολούθησε θεραπεία.

Αναλυτική η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Οι άξονες στους οποίους κινούνται οι προπονήσεις κατά τη διάρκεια της διακοπής είναι δύο: ο πρώτος έχει να κάνει με τη φυσική κατάσταση και την προσπάθεια που γίνεται η ομάδα να είναι φρέσκια και να έχει δυνάμεις ενόψει επανέναρξης και ο δεύτερος να είναι τακτικά προετοιμασμένη ώστε να βελτιώσει την αγωνιστική της εικόνα.

Η προπόνηση της Παρασκευής (09.10) ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις, ακολούθησε rondo και στη συνέχεια ξεκίνησε το τακτικό κομμάτι. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε αμυντικούς και επιθετικούς και τέθηκαν αντιμέτωποι σε μισό γήπεδο. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα με συγκεκριμένους στόχους.

Ο Χοσέ Κρέσπο ακολούθησε θεραπεία, ενώ ο Ροντρίγκο Σοάρες έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και αύριο θα περάσει τεστ ετοιμότητας.

Το Σάββατο (10.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ