Αποκάλυψη: Ο Ολυμπιακός «έδεσε» το μεγάλο ταλέντο του έως το 2024

Αποκάλυψη: Ο Ολυμπιακός «έδεσε» το μεγάλο ταλέντο του έως το 2024

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε για νέο συμβόλαιο στον Βασίλη Σουρλή, ένα από τα «διαμάντια» της Ακαδημίας του και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ολυμπιακός επενδύσει στο ταλέντο, στην ποιότητα, στην προοπτική. Επενδύει στα «δικά του» παιδιά. Στα παιδιά που αναδεικνύει η ακαδημία του. Ένα από τα πιο λαμπερά αστέρια που έχει αναδείξει τα τελευταία χρόνια το «εργοστάσιο ποδοσφαίρου» των εγκαταστάσεων του Ρέντη είναι ο Βασίλης Σουρλής. Ένα παιδί που από τα 16 του χρόνια προκάλεσε την προσοχή του συλλόγου και προσωπικά του Πέδρο Μαρτίνς. Και που σήμερα, πριν ακόμη γίνει 18 ετών, υπογράφει νέο επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός κάλεσε τον ποδοσφαιριστή και τους εκπροσώπους του για συζητήσεις, σχετικά με το νέο του συμβόλαιο. Οι συζητήσεις αυτές δεν κράτησαν παρά μόνο μερικά λεπτά. Καθώς η επιθυμία των δύο πλευρών είναι κοινή και ξεκάθαρη: Ο Ολυμπιακός θέλει να μείνει και να εξελιχθεί ο Σουρλής και ο νεαρός μέσος, θέλει να μείνει, να πάρει ευκαιρίες και να διεκδικήσει θέση στα πλάνα του προπονητή του.

Με λίγα λόγια, υπήρξε συμφωνία σε όλα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Σουρλής συμφώνησε και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο, με χρονική διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2024, αλλά και καλύτερες απολαβές. Δείγμα του πόσο πολύ τον πιστεύουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Αλλά και μία επιβράβευση για την εξαιρετική παρουσία του στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, στην οποία έχει μονιμοποιηθεί από φέτος.

Ο Σουρλής δεν έχει γίνει ακόμη 18 ετών (16/11/2002), αλλά έχει προλάβει να κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα (σ.σ. αγωνίστηκε στο ΟΦΗ-Ολυμπιακός 1-3, 15/07), ενώ πέρυσι ακολούθησε όλο το βασικό πρόγραμμα προετοιμασίας των Πειραιωτών, αποτελώντας προσωπική επιλογή του Μαρτίνς. Φέτος, ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να τον διατηρήσει μόνιμα στην πρώτη ομάδα και να τον «δίνει» στην ομάδα Κ19 για τα παιχνίδια της, ώστε να διατηρήσει ρυθμό, αλλά και να βοηθήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, όπως και στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Τζολάκη, έτσι και σε αυτήν του Σουρλή, ο Ολυμπιακός επέλεξε να δείξει στα ταλέντα του ότι είναι δίπλα τους, τους πιστεύει και τους στηρίζει έμπρακτα. Ετσι, παρότι και οι δύο είχαν συμβόλαιο έως το 2022, επέκτεινε τη συνεργασία τους έως το 2024, τους επιβράβευσε για την εξέλιξη και τη βελτίωσή τους, αλλά και τους προτρέπει να συνεχίσουν ακόμη καλύτερα.

Ο Τζολάκης και ο Σουρλής είναι το μέλλον του Ολυμπιακού. Εντυπωσιακή λεπτομέρεια; Και οι δύο είναι γεννημένοι με οκτώ ημέρες διαφορά. Ο Τζολάκης 8 Νοεμβρίου του 2002, ο Σουρλής 16 Νοεμβρίου 2002!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ