Χοντρό κράξιμο των οπαδών του ΠΑΟΚ : «Θα βγει κάποιος να μας εξηγήσει τον σχεδιασμό και το πού πάει η ομάδα;» (pic)

Χοντρό κράξιμο των οπαδών του ΠΑΟΚ : «Θα βγει κάποιος να μας εξηγήσει τον σχεδιασμό και το πού πάει η ομάδα;» (pic)

Με μία άκρως επιθετική ανακοίνωση ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΙΛΚΙΣ ζητάει από τη διοίκηση της ομάδας και τον Ιβάν Σαββίδη να δώσουν εξηγήσεις για όσα συνέβησαν αυτό το καλοκαίρι στον Δικέφαλο και για τους στόχους της ομάδας τη σεζόν που ξεκίνησε.

Άρχισαν τα όργανα στον ΠΑΟΚ με έναν από τους πιο ενεργούς συνδέσμους του συλλόγου, τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΙΛΚΙΣ, να εκφράζει την οργή του μέσω ανακοίνωσης για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα. Οι οπαδοί του Δικεφάλου ζητούν εξηγήσεις για τον φετινό σχεδιασμό και αναρωτιούνται μεταξύ άλλων, πού πάει αυτή η ομάδα καταλογίζοντας στον Ιβάν Σαββίδη τις περισσότερες ευθύνες.

Η ανακοίνωσή τους:

«Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΙΛΚΙΣ, σεβόμενος τα χιλιόμετρα του, σε κάθε γήπεδο που έπαιξε η ομάδα, σε κάθε λαρύγγι που άφησε στα πέταλα και με την υπομονή να λιγοστεύει, θεώρησε ότι πρέπει να τοποθετηθει δημόσια για όλα τα στραβά και τα περίεργα που μας συμβαίνουν το τελευταίο καιρό…

«Κύριοι» της ΠΑΕ θα βγει κάποιος επιτέλους να εξηγήσει στο λαό του ΠΑΟΚ το σχεδιασμό της ομάδας; Τις μεταγραφές με μελλοντική προοπτική..; Το Financial Fair Play ..; Τα πήγαινε-έλα του Ματος..;; Τα σε θέλω δεν σε θέλω του Μαουρισιο ; Τα πας-δεν πας στη Αραβια Μπισεσβαρ … ;Εσείς πληρώνεστε αδρά για τις «υπηρεσίες» σας, εμείς όμως δεν κοιμόμαστε τα βραδια..
Το «δεν μπορώ» και η παραίτηση είναι μαγκιά και σας καλούμε να το σκεφτείτε πριν σας «παραιτήσει» ο κόσμος του ΠΑΟΚ ..

Όσον αφορά τον αρχηγό Αντρε Βιερινια.. ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΙΛΚΙΣ και όλο το οπαδικό κίνημα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ ανα το κόσμο, ΠΟΤΕ δεν έβαλε οποιοδήποτε πρόσωπο πάνω από το έμβλημα του δικεφάλου αετού, αλλά παίκτες όπως ο Παμπλο και ο αρχηγός έγιναν ΠΑΟΚ και ένιωσαν ΠΑΟΚ όσο ελάχιστοι και απαιτουμε μια μάγκικη αντιμετώπιση και ντόμπρα αλήθεια !

Μαθαίνουμε αυτές τις μέρες και μετά από πολλές αναβολές θα βγει ο νέος τεχνικός διευθυντής να μιλήσει για το σχεδιασμό του αγωνιστικού τμήματος ! Τι θα λεγατε κ.Γκαγκατση κ.Καρυπιδη και κ.Κυριακο να κάτσετε και εσεις εκεί δίπλα του και να μας πείτε δυο πραγματάκια για το που πάει η ομάδα …;;

ΙΒΑΝ..!!

Σε 5 χρόνια η ομάδα κατέκτησε ότι δεν είχε κατακτήσει σε 50 και είμαστε ευγνώμονες! Στις 4 γραμμές όμως .!! Ο λαός ήταν πάντα πρωταθλητής και θα συνεχίσει να είναι!!

Επειδη ΠΑΟΚ δεν μας έκαναν τα κύπελλα και τα πρωταθληματα και επειδη ΠΑΟΚ δεν είναι δυο ώρες μια Κυριακή στο γήπεδο βγες και πάρε δημόσια θέση και κάνε αυτά που πρέπει να κανεις! Ο λαός του ΠΑΟΚ είναι μαζί σου εσένα έχει μπροστά, εσένα εμπιστεύεται και εσυ του έχεις δώσει την υπόσχεση σου..»

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΙΛΚΙΣ, σεβόμενος τα χιλιόμετρα του, σε κάθε γήπεδο που έπαιξε η ομάδα, σε κάθε λαρύγγι που άφησε στα πέταλα…

Δημοσιεύτηκε από Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ν.ΚΙΛΚΙΣ στις Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ