ΟΦΗ – Χανιά 1-1

ΟΦΗ – Χανιά 1-1

Χωρίς νικητή έληξε η φιλική αναμέτρηση του ΟΦΗ απέναντι στα Χανιά.

Ισόπαλοι ήρθαν ΟΦΗ και Χανιά σε φιλική αναμέτρηση που έδωσαν στο Γεντί Κουλέ, σε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα.

Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, οι δύο ομάδες έδειξαν τις διαθέσεις τους, με τα μαρκαρίσματα των φιλοξενούμενων να στοιχίζουν στον ΟΦΗ, καθώς οι γηπεδούχοι είδαν τον Σολί και τον Μαρινάκη να αποχωρούν τραυματισμένοι… Οι φάσεις ήταν λιγοστές και το πρώτο ημίχρονο κύλησε «αθόρυβα».

Στο δεύτερο μέρος πραγματοποιήθηκαν περισσότερες ευκαιρίες, με τον ΟΦΗ να ανοίγει το σκορ με τον Σακόρ στο 60′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Στάρτζεον. Τα Χανιά απείλησαν δύο φορές με τον Πλέγα και τον Μπραμπίγια, πριν έρθει εν τέλει ο Γιάκος και διαμορφώσει το τελικό 1-1.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Λυμπεράκης, Σακόρ, Μαρινάκης (46′ λ.τρ. Κοροβέσης), Σολίς (19′ λ.τρ. Στάρτζεον), Βαφέας, Νοικοκυράκης (61′ Σαρδινέρο), Γιάννου (61′ Μίγγος), Γρίβας, Μεγιάδο (46′ Μπαλογιάννης), Σουρνάκης.

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης (46′ Λαμπίρης), 85′ Τριανταφυλλάκης), Αναστασόπουλος (68′ Νίκολιτς), Γρομητσάρης (85′ Λάμτσε), Σωτηράκος (46′ Ανδρέου), Ουνγιαλίδης (68′ Μπραμπίγια), Καρτσαμπάς (46′ Σουντουρά), Παναγιωτούδης, Πλέγας (76′ Φέκκας), Κάσσος (46′ Δημητριάδης), Καμαρά (88′ Μυφτάρι), Διαμαντόπουλος (46′ Γιάκος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ