Επίσημο : Στον Παναθηναϊκό ο Μαουρίτσιο!

Επίσημο : Στον Παναθηναϊκό ο Μαουρίτσιο!

Οι Πράσινοι ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το 2022.

Την απόκτηση του Ζοσέ Μαουρίτσιο ανακοίνωσε και επίσημα το βράδυ της Κυριακής η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, όπως ενημερωθήκατε από το «to10.gr», το μεσημέρι πέρασε με επιτυχία από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Πράσινους και αργά το βράδυ ανακοινώθηκε και επίσημα από το Τριφύλλι.

Το συμβόλαιο είναι για δύο έτη, με τον Παναθηναϊκό να βάζει στο ρόστερ του είναι πολύ έμπειρο και ποιοτικό ποδοσφαιριστή, που θα ανεβάσει επίπεδο τη μεσαία γραμμή της ομάδας του Ντάνι Πογιάτος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Μαουρίσιο Ζοζέ ντα Σιλβέιρα Zούνιορ. Το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή έχει διετή διάρκεια.

Ο Μαουρίσιο γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου του 1988, στο Σάο Χοσέ ντος Κάμπος, πόλη της πολιτείας του Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Κορίνθιανς και το 2006 σε ηλικία 18 ετών, αποκτήθηκε από την Φλουμινένσε. Στην πρώτη του σεζόν ως επαγγελματίας, μέτρησε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ στη δεύτερη 22 συμμετοχές και ένα γκολ.

Τον Φεβρουάριο του 2010 έφυγε για πρώτη φορά εκτός της πατρίδας του για χάρη της Τέρεκ Γκρόζνι. Στην ομάδα της Τσετσενίας έμεινε για έξι χρόνια, φορώντας τη φανέλα της συνολικά 162 φορές και σκοράροντας 29 γκολ στο πρωτάθλημα. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Ζενίτ. Αγωνίστηκε για το σύλλογο της Αγίας Πετρούπολης 30 φορές και πέτυχε ένα τέρμα στο πρωτάθλημα. Από το καλοκαίρι του 2017 μέχρι και πριν λίγους μήνες άνηκε στον ΠΑΟΚ. Με τους Θεσσαλονικείς συμπλήρωσε 69 συμμετοχές και πέτυχε 8 γκολ στο πρωτάθλημα, όντας βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα Ελλάδος.

Καλωσορίζουμε τον Μαουρίσιο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ