Βουίζει η «πιάτσα»: Ειλημμένη απόφαση για τέλος των Ρόκα – Πογιάτος

Βουίζει η «πιάτσα»: Ειλημμένη απόφαση για τέλος των Ρόκα – Πογιάτος

Δεν αλλάζει γνώμη ο Αλαφούζος. Η μεταγραφή Μαουρίσιο που... άδειασε τον Ρόκα, η αναζήτηση νέου προπονητή και το τέλος των Ισπανών που είναι πιο κοντά από ποτέ.

Ειλημμένη φαίνεται πως είναι η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου για λύση της συνεργασία με το ισπανικό δίδυμο. Τον Τσάβι Ρόκα και τον Ντάνι Πογιάτος, οι οποίοι μοιάζουν πλέον να μετράνε αντίστροφα. Και είναι πιθανό να μην προλάβουν ούτε το ματς με τον ΟΦΗ.

Από το πρωί και μετά τη συμφωνία με τον Μαουρίσιο και το «άδειασμα» του Αλαφούζου στον Ρόκα, ο οποίος δεν ήθελε τον Βραζιλιάνο, έχει αναπτυχθεί μια έντονη φημολογία γύρω από τους δύο Ισπανούς. Και η απόφαση του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού μοιάζει να μην αλλάζει, καθώς εδώ και μέρες έχει προκύψει η πληροφορία σχετικά με το… τέλος χρόνου του Ρόκα στους «πράσινους».

Κάτι που είχατε διαβάσει πρώτα στο 10.gr, σε μια βραδιά που ο Παναθηναϊκός έβγαλε διάψευση για τα… προσχήματα και όχι ουσίας. Χωρίς, φυσικά, να διαψεύδει ότι δε φεύγει ο Ρόκα, απλά να επισημαίνει σε εκείνη την τοποθέτηση ότι δεν υπάρχει κάποια οριστική απόφαση. Ούτε θετική, ούτε αρνητική.

Επί της ουσίας ο Αλαφούζος απλά περιμένει να βρει και να καταλήξει στη διάδοχη κατάσταση. Κυρίως σε εκείνη του προπονητή. Όπως σας έχει ενημερώσει εδώ και μέρες to10.gr, ο Μανόλο Χιμένεθ είναι μία από τις επιλογές που έχει πολύ ψηλά ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού. Και φυσικά υπάρχει και το όνομα του Γιάννη Αναστασίου.

Οι επόμενες μέρες, πάντως, θα έχουν ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και το δεδομένο είναι ότι οι δύο Ισπανοί μοιάζουν «τελειωμένοι» από την ομάδα. Κάτι που αποδείχτηκε και από τη μεταγραφή του Μαουρίσιο, που φέρει τη σφραγίδα του Αλαφούζου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ