Παναθηναϊκός : Στις προσφυγές τα χρήματα από τη μεταγραφή του Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός : Στις προσφυγές τα χρήματα από τη μεταγραφή του Βιγιαφάνιες

Οικονομική ανάσα τα χρήματα από την πώληση του Βιγιαφάνιες για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι πράσινοι θα τα χρησιμοποιήσουν για τις προσφυγές των πρώην παικτών τους.

Ο Παναθηναϊκός έτσι όπως θα εισπράξει τα χρήματα από την Αλάνιασπορ για τον Βιγιαφάνιες, έτσι θα τα ξοδέψει. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Πράσινη, οι πράσινοι μιας και έχουν άμεση οικονομική ανάγκη, αναμένεται να δώσουν όλο το ποσό της μεταγραφής για να καλύψουν τις προσφυγές των πρώην παικτών του.

Οι εκδικάσεις των προσφυγών των Εσιέν, Τοτσέ, Λέτο, Ταυλαρίδη και Τελάντερ θα γίνουν στις αρχές Φλεβάρη. Ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει από την τουρκική ομάδα για τον Βιγιαφάνιες ένα εκατομμύριο ευρώ, εκ των οποίων οι 200 χιλιάδες θα μπουν στα ταμεία του Παναιτωλικού, ο οποίος είχε ποσοστό μεταπώλησης. Ο παίκτης μάλιστα, χάρισε στο τριφύλλι τις 100 χιλιάδες ευρώ που του χρωστούσε.

Συγχρόνως, μέσα στην ημέρα θα ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Μολέντο στην Ιντερνασιονάλ. Ο ελληνικός σύλλογος θα πάρει άμεσα 150 χιλιάδες ευρώ, ενώ από το ισάριθμο ποσό που χρωστάει στον παίκτη τα μισά θα τα δώσουν οι Βραζιλιάνοι και τα υπόλοιπα θα τα χαρίσει ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ