«Σε πολύ καλή κατάσταση ο Μαουρίσιο, πολύ καλό παιδί και ηγέτης»

«Σε πολύ καλή κατάσταση ο Μαουρίσιο, πολύ καλό παιδί και ηγέτης»

Ο Κώστας Τσαρτσιταλίδης, προπονητής της ομάδας «ΑΣ Νεάπολης-Βιεϊρίνια» στο γήπεδο της οποίας έκανε προπόνηση ο Ζοσέ Μαουρίσιο μίλησε για τον νέο άσο του Παναθηναϊκού και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ο προπονητής της ομάδας, «ΑΣ Νεάπολης-Βιεϊρίνια» και άλλοτε ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού, Κώστας Τσαρτσιταλίδης, μίλησε στη «Live Sport» για τον Ζοσέ Μαουρίσιο ο οποίος έκανε προπονήσεις στο γήπεδο του συλλόγου και μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον 32χρονο άσο.

Όπως τόνισε, ο Μαουρίσιο βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση επισημαίνοντας μάλιστα πως έκανε λάθος που τον άφησε ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Για την κατάσταση που βρίσκεται: «Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έβγαζε πολύ δύσκολο προπονητικό πρόγραμμα καθημερινά μαζί με τον Βιεϊρίνια, οι δυο τους. Ο Μαουρίσιο είναι πολύ καλό παιδί και έμπαινε και στα διπλά που κάναμε, πολύ προσεκτικά, αλλά έδειχνε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, ήταν δυνατός και σε καλή φυσική κατάσταση»

Για το αν θεωρεί πως είναι έτοιμος να μπει σε ομάδα, είπε: «Αυτό θα το κρίνει ο κ.Πογιάτος με βάση την εικόνα του παίκτη αλλά και τα εργομετρικά που πιστεύω ότι έκανε προτού καταλήξει στον Παναθηναϊκό. Εγώ λέω αυτά που είδα, ότι ο παίκτης έκανε καθημερινά πολλά χιλιόμετρα και είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ αξίζει να πω ότι, για μένα, ο ΠΑΟΚ έκανε λάθος που δεν τον κράτησε αυτόν τον παίκτη. Εκτός από πολύ καλή φυσική κατάσταση, έχει και υψηλή τεχνική, είναι ηγέτης μέσα στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ