Δυνατά ο Μπόλονι για τον Παναθηναϊκό

Δυνατά ο Μπόλονι για τον Παναθηναϊκό

Κοντά στον Λάζλο Μπόλονι είναι ο Παναθηναϊκός για την αντικατάσταση του Ντάνι Πογιάτος.

Ισχυρό προβάδισμα στην… κούρσα της αντικατάστασης του Ντάνι Πογιάτος είναι ο Λάζλο Μπόλονι. Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους υποψήφιους στη λίστα του Γιάννη Αλαφούζου και τις τελευταίες ώρες έχουν υπάρξει προχωρημένες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών. Χωρίς να είναι και ο μοναδικός που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο κάδρο. Αλλά σίγουρα αυτός που είναι πιο κοντά στους πράσινους.

Ο 67χρονος προπονητής είναι ελεύθερος, καθώς αποχώρησε από τη βελγική Γάνδη μετά από μόλις τρία ματς που έκατσε στον πάγκο της, ενώ την περασμένη τριετία βρισκόταν επίσης στο Βέλγιο έχοντας… αναγεννήσει την Αντβέρπ.

Φυσικά, έχει κάνει πέρασμα από τον ΠΑΟΚ και γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, ενώ πρόκειται για έναν προπονητή που πάνω απ’ όλα βάζει την πειθαρχία, είναι αρκετά… σκληρός εντός αποδυτηρίων και έχει χρόνια εμπειρία σε σημαντικές ομάδες, όπως η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Αποτελεί μάλιστα τον προπονητή που έχει αναδείξει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Κουαρέσμα και σίγουρα πρόκειται για μια σαφώς πιο… σίγουρη επιλογή από τον Ντάνι Πογιάτος για τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο Ρουμάνος δεν είναι πάντως ο μοναδικός που αυτή τη στιγμή έχει ξεχωρίσει, αφού υπάρχει μία ακόμα περίπτωση από την Ιβηρική, ενώ τρίτος τούτη την ώρα στις επιλογές φέρεται να είναι ο Γιάννης Αναστασίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ