ΑΕΚ : Με προβλήματα η σημερινή προπόνηση

ΑΕΚ : Με προβλήματα η σημερινή προπόνηση

Με πολλά προβλήματα και επτά ποδοσφαιριστές εκτός, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα διεξάχθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα… Ο Μάσιμο Καρέρα είδε επτά ποδοσφαιριστές του να μην ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας του, προβληματίζοντας τον Ιταλό τεχνικό ενόψει της επιστροφής από τις Εθνικές.

Οι Λιβάι Γκαρσία, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Έλντερ Λόπες, Παουλίνιο Μότα, Ντάμιαν Σιμάνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Μιχάλης Μπακάκης συνέχισε την θεραπεία του, έχοντας επιστρέψει πρόωρα από την Εθνική ομάδα.

Στα καλά νέα, η επιστροφή του Ζίγκα Λάτσι, ο οποίος ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Οι Λιβάι Γκαρσία, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Έλντερ Λόπες, Παουλίνιο Μότα, Ντάμιαν Σιμάνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης. Ο Μιχάλης Μπακάκης έκανε θεραπεία. Από τους παίκτες που δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα πιο κοντά στην επιστροφή βρίσκεται ο Παουλίνιο που πηγαίνει πολύ καλά και αναμένεται να μπει μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο Μπακάκης ενοχλείται ακόμα από τη θλάση και θα χρειαστεί ακόμα κάποιο διάστημα ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Λόπερ ο οποίος υπέστη διάστρεμμα δεύτερου βαθμού στο ματς με τον Ατρόμητο και έχει ακόμα ενοχλήσεις.

Στο καλά νέα ο Ζίγκα Λάτσι επέστρεψε και ακολούθησε όλο το πρόγραμμα. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.30».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ