ΠΑΟΚ : Ατομικό για Κρέσπο

ΠΑΟΚ : Ατομικό για Κρέσπο

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα επέστρεψε στις προπονήσεις, με το βλέμμα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μοναδικό πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ ο Κρέσπο.

Την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής (18/10) με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, ξεκίνησε σήμερα (12/10) ο ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα βρέθηκαν στη Νέα Μεσημβρία και το μοναδικό πρόβλημα για τον Πορτογάλο κόουτς, ακούει στο όνομα Χοσέ Κρέσπο.

Ο Ισπανός αμυντικός των «ασπρόμαυρων» ξεκίνησε τρέξιμο και συνεχίζει τη δουλειά του, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο Δικέφαλος επέστρεψε στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας (12.10) και ξεκίνησε τη δουλειά ενόψει του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (18.10, 20:30).

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του ετοίμασαν ένα πρόγραμμα που εστίασε κυρίως στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

Η δουλειά ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις και rondo και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι δύο ομάδων σε μικρό χώρο με αλλαγές θέσεων.

Ο Χοσέ Κρέσπο ξεκίνησε τρέξιμο και συνεχίζει τη δουλειά του προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Το όνομα του Ισπανού αμυντικού είναι το μοναδικό που υπάρχει στο ιατρικό δελτίο.

Την Τρίτη (13.10) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ