Ολυμπιακός : Απέκτησε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κύπρου (pic)

Ολυμπιακός : Απέκτησε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κύπρου (pic)

Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν δικό τους τον 16χρονο μέσο, Τίτο Προκοπίου.

Επένδυση για το μέλλον από τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να φέρνουν στην Ελλάδα τον 16χρονο Κύπριο μεσοεπιθετικό, Τίτο Προκοπίου.

Οι Ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον νεαρό άσο, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Απόλλων Λεμεσού και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κύπρου. Μια σπουδαία κίνηση για το μέλλον από τους Πειραιώτες, που κατάφεραν να κάνουν δικό τους τον 16χρονο χαφ.

Ο Τίτος Προκοπίου αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός μέσος, αλλά αρκετές φορές έχει παίξει και ως εξτρέμ. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον προορίζουν για την Κ17 του συλλόγου, με τον νεαρό Κύπριο να υπογράφει ερασιτεχνικό συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που παίρνει μεταγραφή σε ομάδα της Ελλάδας ανήλικος ποδοσφαιριστής από άλλη χώρα. Μέχρι τώρα η FIFA είχε μπλοκάρει όλες τις μεταγραφές ανήλικων ποδοσφαιριστών από άλλη χώρα που προσπάθησαν να κάνουν οι ελληνικές ομάδες. Στην περίπτωση του Τίτου Προκοπίου όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να κάνει δικό του τον νεαρό μέσο.

Τη μεταγραφή του 16χρονου στους πρωταθλητές Ελλάδας ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του, Άγγελος Βεΐζι, ανεβάζοντας στα social media τη φωτογραφία από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ ο Τίτος Προκοπίου βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τον Κύπριο μάνατζέρ του, Χρήστο Μυλωνά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Mission accomplished ✍️. @olympiacosfc sign 16 year’s old, international player with @cyprusfa_official, Titos Prokopiou. 🔴⚪️ #V_Agent

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη V_Agent ✈️⚽️🌏T (@aggelos_veizi) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ