Ο Τσίκινης εξηγεί γιατί το γκολ του Ολυμπιακού ήταν κανονικό (pics)

Ο Τσίκινης εξηγεί γιατί το γκολ του Ολυμπιακού ήταν κανονικό (pics)

Ο Ηρακλής Τσίκινης απευθύνει τρία ερωτήματα στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και εξηγεί γιατί το γκολ του Ολυμπιακού ήταν κανονικό και λανθασμένα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Οκτώ μέρες χρειάστηκαν μέχρι ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, να αναλύσει τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Αχμέντ Χασάν στους Ζωσιμάδες.

Ο επικεφαλής της ΚΕΔ δημοσίευσε ένα βίντεο διάρκειας 10 λεπτών, στο οποίο ωστόσο δεν παίρνει ξεκάθαρη θέση για το εάν είναι οφσάιντ στην αρχή της φάσης ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση του βίντεο, ο Ηρακλής Τσίκινης με ανάρτησή του στα social media απεύθυνε τρία ερωτήματα στον Αγγλο αρχιδιαιτητή και εξήγησε εμμέσως πλην σαφώς ότι το γκολ του Ολυμπιακού ήταν κανονικό και λανθασμένα ακυρώθηκε ως οφσάιντ, μετά τη χρήση του VAR.

Το πρώτο ερώτημα που θέτει ο Τσίκινης είναι εάν η ΚΕΔ έχει «παγώσει» σωστά τη φάση ή στο καρέ που δίνει η μπάλα έχει φύγει αρκετά δευτερόλεπτα από το πόδι του Φορτούνη.

Το δεύτερο ερώτημα που θέτει είναι εάν το σημείο που βάζει ο VAR τον προτελευταίο αμυνόμενο είναι το σωστό, ενώ παράλληλα υπενθυμίζει τα λεγόμενα του Κλάτενμπεργκ ότι «αυτές οι οριακές περιπτώσεις βλάπτουν το επιθετικό ποδόσφαιρο άρα πρέπει να παίζεται το παιχνίδι».

Τέλος, εκφράζει για μια ακόμα φορά την άποψή του ότι το γκολ ήταν κανονικό.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Επειδή επανέρχεται ο κ ΚΛΑΤΕΝΜΠΕΡΓΚ μετά από μια εβδομάδα στην οριακή φάση των Ιωαννίνων κάνω 3 ερωτήσεις.

1) Στην αριστερή εικόνα όπως έχει παρουσίασή η ΚΕΔ η στιγμή που παγώνει τη φάση έχει φύγει η μπάλα αρκετά από το πόδι του Φορτουνη Ναι η Όχι?

2) Το σημείο που βάζει ο VAR τον προτελευταίο Αμυνόμενο είναι το σωστό;

3) Αφού επικαλείστε άλλο παιχνίδι παράδειγμα για την ίδια φάση σχεδόν πράγμα αδύνατον να συμβαίνει γιατί δεν επικαλείται την άποψη του που είχε δηλώσει ότι αυτές οι οριακές περιπτώσεις βλάπτουν το επιθετικό ποδόσφαιρο άρα πρέπει να παίζεται το παιχνίδι!!

Η Άποψη μου παραμένει η ίδια πως το γκολ ήταν Κανονικό».

Επειδή επανέρχεται ο κ ΚΛΑΤΕΝΜΠΕΡΓΚ μετά από μια εβδομάδα στην οριακή φάση των Ιωαννίνων κάνω 3 ερωτήσεις.1. Στην…

Δημοσιεύτηκε από Iraklis Tsikinis στις Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ