ΠΑΟΚ : Δεν καίγονται για αμυντικό, φουλάρουν για χαφ

ΠΑΟΚ : Δεν καίγονται για αμυντικό, φουλάρουν για χαφ

Στροφή 180ο μοιρών κάνουν στον ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς προέχει τώρα η απόκτηση ενός χαφ και όχι η μεταγραφή ενός κεντρικού αμυντικού.

Από την στιγμή που δεν προχώρησε του Μολέδο, αλλά και η αδιαλλαξία που δείχνουν οι Ουκρανοί στο θέμα του Χατσερίντι και στις απαιτήσεις που εγείρουν, παρότι ο ομογενής έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ και θα ανακοινωθεί το καλοκαίρι, υποχρεώνουν την διοίκηση του Δικεφάλου ν’ αλλάξει για μια ακόμα φορά τα πλάνα της.

Η απόκτηση κεντρικού αμυντικού μπαίνει στο χρονοντούλαπο, καθώς πρώτη προτεραιότητα είναι πλέον η απόκτηση ενός χαφ. Σ’ αυτή την θέση θεωρούν οι Θεσσαλονικείς πως μετά την πώληση του Τσίμιροτ θα πρέπει να επενδυθούν χρήματα προκειμένου να έρθει ένας ποδοσφαιριστής που θα κάνει την διαφορά.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από tο10.gr στη λίστα του ΠΑΟΚ υπάρχουν αρκετά ονόματα τόσο από την Ελλάδα (Κουρμπέλης, Μανσόν) όσο και από το εξωτερικό (Ερνάνι…). Μπορεί ακόμα να μην έχει καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση, όμως για όλες τις περιπτώσεις έχει συγκεντρώσει τα απαιτούμενα στοιχεία, αγωνιστική κατάσταση, αλλά και τα χρήματα που χρειάζονται για να ολοκληρώσουν μια συμφωνία.

Όλα θα εξαρτηθούν τα επόμενα 24ωρα όπου αναμένεται ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, Λούμπος Μίχελ, να ξανά ταξιδέψει είτε εντός είτε εκτός συνόρων για να κλείσει κάποια συμφωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ