Ολυμπιακός : Τα νεότερα για τον τραυματισμό του Βινάγκρε

Ολυμπιακός : Τα νεότερα για τον τραυματισμό του Βινάγκρε

Τι μεταδίδουν οι Πορτογάλοι για τον άσο του Ολυμπιακού. Πως θα κινηθούν οι Ερυθρόλευκοι.

Κυκλοφορεί εδώ και λίγη ώρα. Και δεδομένα έχει βάλει τον Ολυμπιακό σε… τροχιά έντονης ανησυχίας. Ο Ρούμπεν Βινάγκρε ήταν βασικός στο αποψινό ματς της U-21 της Πορτογαλίας με το Γιβραλτάρ. Έμεινε στο γήπεδο όμως μόλις 23΄λεπτά. Αποχώρησε τραυματίας αναγκάζοντας τον Ρουί Ζορζ να τον αντικαταστήσει με τον Τόμας Ταβάρες.

Τα Πορτογαλικά media που κάλυπταν το ματς (ολοκληρώθηκε με 3-0) δεν έχουν δώσει μεγάλη έμφαση στο γεγονός (και ίσως αυτό να είναι καλό νέο). Σε όλες τις αναφορές τους, στέκονται απλά στον τραυματισμό και την αντικατάσταση. Δεν αναφέρουν δηλαδή κάποιο έξτρα στοιχείο. Για τον τρόπο του τραυματισμού ή το είδος του τραυματισμού. Αν πρόκειται για κάτι μυϊκό, αν προήλθε ο τραυματισμός από κάποια σύγκρουση στον αγωνιστικό χώρο. Και σίγουρα δεν περιγράφουν αν πρόκειται για κάτι σοβαρό ή όχι.

Τα νεότερα λοιπόν για τον τραυματισμό του Βινάγκρε θα προκύψουν απευθείας από τη χώρα μας. Όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να ενημερωθεί. Δεν αποκλείεται ο γιατρός των Ερυθρόλευκων να επικοινωνήσει και με τους συναδέλφους του, από το ιατρικό τιμ της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας για να συγκεντρώσει όσο το δυνατό περισσότερα στοιχεία.

Η επικοινωνία αυτή αν είναι εφικτό θα γίνει απόψε. Αλλιώς αύριο το πρωί πλέον. Όπως και να έχει άπαντες είναι σε «συναγερμό» αυτές τις ώρες. Ο Βινάγκρε παρότι δεν έχει προλάβει να κάνει ακόμη ούτε μια προπόνηση με τον Ολυμπιακό, υπολογίζεται άμεσα από τον Πέδρο Μαρτίνς. Υπήρχε η αίσθηση στο ρεπορτάζ ότι ο νεαρός μπακ θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής το Σάββατο κόντρα στον Ατρόμητο ώστε να είναι έτοιμος για το ματς της επόμενης Τετάρτης με τη Μαρσέιγ στην αφετηρία του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν όλο αυτό παραμένει σε ισχύ; Δεν μπορεί να το ξέρει κανείς, προτού οι Πειραιώτες επικοινωνήσουν με τον ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ