Η διοίκηση ζήτησε να αποδεσμευτεί ο τραυματίας Λουτσιάνο

Η διοίκηση ζήτησε να αποδεσμευτεί ο τραυματίας Λουτσιάνο

Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό ζήτησαν από τον Ουζουνίδη να αποχωρήσει ο Λουτσιάνο Νέβες που έχει υποστεί ρήξη χιαστών και θα επιστρέψει αρχές Μαρτίου.

Η τωρινή διοίκηση του Παναθηναϊκού γράφει… ιστορία. Με την κακή την έννοια. Ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του έχουν μετατραπεί σε «τσουνάμι» που δεν υπολογίζει τίποτα και συνεχίζουν κάθε μέρα να εκπλήσσουν τον Μαρίνο Ουζουνίδη και όσους έχουν απομείνει να παλεύουν μόνοι τους και χωρίς την παραμικρή στήριξη για την (οικονομική και αγωνιστική) σωτηρία του Παναθηναϊκού.

Κι αν μέχρι ενός σημείου μπορεί και να δικαιολογούνται οι περικοπές σε συμβόλαια και στο ρόστερ, προκειμένου η ομάδα να εξοικονομήσει χρήματα για να κλείσει τις τρύπες που έχουν δημιουργηθεί, αυτό που ειπώθηκε στον Μαρίνο Ουζουνίδη στην τελευταία ενημέρωση δεν έχει προηγούμενο.

Όταν ανακοινώθηκε στον προπονητή του Παναθηναϊκού πως εκτός απ’ τους παίκτες που ήδη έχουν αποχωρήσει, θα πρέπει να φύγουν κι άλλοι ώστε να εξοικονομηθούν επιπλέον χρήματα, μέσα σε αυτούς μπήκε και το όνομα του Λουτσιάνο. Του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, ο οποίος είναι τραυματίας, έχοντας υποστεί ρήξη χιαστών.

Με λίγα λόγια, ο Παναθηναϊκός θα ζητούσε από έναν ποδοσφαιριστή που δεν μπορεί να αγωνιστεί για τουλάχιστον 1 – 1,5 μήνα ακόμα να μείνει ελεύθερος. Και φυσικά εκείνος δεν θα μπορούσε να βρει ομάδα να αγωνιστεί, αφού κανένας σύλλογος δεν θα έπαιρνε έναν ποδοσφαιριστή τραυματία και μάλιστα με τόσο σοβαρό τραυματισμό. Την ίδια ώρα μάλιστα που ο ίδιος ο Λουτσιάνο έδειξε μέσω φωτογραφίας του στο Instagram πόσο πολύ θέλει να επιστρέψει από τον τραυματισμό του και να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Ο Ουζουνίδης εξήγησε στον Αγησίλαο Τουμαζάτο, ο οποίος τον ενημέρωσε, πως αυτό δεν μπορεί να συμβεί και πως ο Παναθηναϊκός θα ξεφτιλιστεί αν προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση. Ευτυχώς τελικά πρυτάνευσε η λογική και οι διοικούντες κατάλαβαν το σφάλμα στο οποίο ήταν έτοιμοι να υποπέσουν, βάζοντας στοπ στη συγκεκριμένη αποδέσμευση. Όχι όμως και στις υπόλοιπες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ