Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Βινάγκρε

Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Βινάγκρε

Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Πορτογάλου μπακ του Ολυμπιακού – Θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του την Τετάρτη, μετά την επιστροφή του στην Αθήνα.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Ρούμπεν Βινάγκρε.

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο παιχνίδι των Ελπίδων της Πορτογαλίας με την αντίστοιχη ομάδα του Γιβραλτάρ και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού με τον τραυματισμό του 21χρονου μπακ να προκαλεί πονοκέφαλο στον Πέδρο Μαρτίνς και τους ανθρώπους του πειραϊκού συλλόγου. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ωστόσο, έγινε γνωστό ότι ο τραυματισμός του Ρούμπεν Βινάγκρε δεν είναι σοβαρός και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάκωση στην ποδοκνημική και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την Τετάρτη, όταν θα επιστρέψει στην Ελλάδα ο 21χρονος αριστερός μπακ. Το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού θα εξετάσει τον διεθνή αμυντικό και θα φανεί πόσες μέρες θα χρειαστεί να κάνει θεραπείες και να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, θα εξετάσει τον Ρούμπεν Βινάγκρε και αποφασιστεί ο χρόνος που θα μείνει στα… πιτς. Όπως και να έχει, η είδηση ότι ο τραυματισμός του 21χρονου δεν είναι σοβαρός προκάλεσε ανακούφιση στο μεγάλο λιμάνι. Αλλωστε, πρόκειται για έναν παίκτη στον οποίο ποντάρει πολλά ο Πέδρο Μαρτίνς, προκειμένου οι Ερυθρόλευκοι να πετύχουν τους στόχους τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ