ΠΑΟΚ : Άρχισαν οι επιστροφές στην Τούμπα

ΠΑΟΚ : Άρχισαν οι επιστροφές στην Τούμπα

Στον ΠΑΟΚ, έχουν αρχίσει να ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την ΑΕΚ, με τον Αμπέλ Φερέιρα να μετράει από σήμερα και επιστροφές διεθνών στις προπονήσεις.

Από σήμερα ο ρυθμός των προπονήσεων στον ΠΑΟΚ θα αυξηθεί λόγω της κυριακάτικης αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Αυτή θα είναι η πρώτη έξοδος του Δικέφαλου από την έδρα του και προς το Λεκανοπέδιο απέναντι σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτό το παιχνίδι θεωρείτε στην Τούμπα υψηλής σημασίας καθώς θέλουν να δουν πως θα ανταποκριθεί το σύνολο κόντρα σε μια ομάδα που δεν θα είναι με αμυντική διάταξη στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Οι Θεσσαλονικείς με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος δούλεψαν αρκετά στα σημεία που υστερούσε προκειμένου με την επανέναρξη οι Ασπρόμαυροι να κάνουν το δικό τους αγωνιστικό restart. Ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε στην διάθεση του το σύνολο των ποδοσφαιριστών λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές του ομάδες. Από σήμερα όμως θα αρχίσουν να επιστρέφουν στην Τούμπα οι διεθνείς. Οι δυο πρώτες επιστροφές θα είναι οι Καντουρί και Τσιγγάρας.

Ο δεύτερος αναμένεται να προλάβει τη σημερινή προπόνηση σε αντίθεση με τον Μαροκινό που θα είναι αργά το απόγευμα στη βάση του. Αντίθετα ο Μιχάι με την Εθνική Αλβανίας αντιμετωπίζει σήμερα τη Λιθουανία, ο Τσόλακ με την Κροατία κοντράρεται με την Γαλλία. Οι Γιαννούλης, Μιχαηλίδης και Τζόλης αντιμετωπίζουν σήμερα το Κόσοβο στο ΟΑΚΑ. Τέλος έντονη ανησυχία υπάρχει στη Μικράς Ασίας με τον Ίνγκι Ίνγκασον και το κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε σε μέλος της Εθνικής Ισλανδίας ή οποία θα αντιμετωπίσει σήμερα το Βέλγιο.

Στην προπόνηση της Πέμπτης αναμένεται να αδειάσει το απουσιολόγιο και ο Αμπέλ Φερέιρα να έχει στη διάθεση του, δυο προπονήσεις με όλη την ομάδα για να βγάλει το μεσημέρι του Σαββάτου την αποστολή που θα πετάξει το απόγευμα της ίδιας μέρας για την Αθήνα όπου την Κυριακή στο ΟΑΚΑ (20:30) θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ