Κυριάκος για Βιεϊρίνια : «Εντολή Σαββίδη να μην του κλείσουμε την πόρτα»

Κυριάκος για Βιεϊρίνια : «Εντολή Σαββίδη να μην του κλείσουμε την πόρτα»

«Ανοιχτή» είναι η πόρτα του ΠΑΟΚ για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου με εντολή του Ιβάν Σαββίδη, υποστήριξε ο Κυριάκος Κυριάκος.

«Ανοιχτή» παραμένει η πόρτα του ΠΑΟΚ για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια με εντολή του Ιβάν Σαββίδη υποστήριξε ο Κυριάκος Κυριάκος στην συνέντευξη τύπου του Όλαφ Ρέμπε, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο μέλλον αν δεν γυρίσει τη φετινή μεταγραφική περίοδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κυριάκος Κυριάκος για το θέμα του Βιεϊρίνια:

«Πριν με ρωτήσετε γιατί δεν αποχαιρετήσαμε ως ΠΑΕ τον αρχηγό θα σας πω το εξής: Η εντολή του μεγαλομετόχου είναι πως δεν θα είμαστε εμείς αυτοί που θα κλείσουμε την πόρτα του συλλόγου στον Αντρέ.

Ο λόγος είναι κυρίως ουσιαστικός. Είναι ότι μέχρι την τελευταία μέρα που ο Αντρέ μπορεί να παίξει για τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος αυτής της μεταγραφικής περιόδου, εμείς θα κρατάμε αυτήν την πόρτα ανοικτή για εκείνον.

Ακόμη κι αν ο Αντρέ για τους λόγους τους δικούς του αποφασίσει ότι δεν θέλει να το κάνει τώρα αυτό τώρα, εμείς οφείλουμε από σεβασμό, επειδή τιμούμε την ιστορία και τον αγαπάμε σαν πρόσωπο, και αφήνουμε την πόρτα ανοικτή για το μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ