ΑΕΚ : Μετράει αντίστροφα ο Γαλανόπουλος

ΑΕΚ : Μετράει αντίστροφα ο Γαλανόπουλος

Μετά από δέκα μήνες μεγάλης ταλαιπωρίας ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι πλέον έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Μέρες μετράει ο Κώστας Γαλανόπουλος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Σχεδόν δέκα μήνες μετά την τελευταία φορά που έπαιξε, στις 18 Δεκεμβρίου του 2019 κόντρα στον Αστέρας Τρίπολης, ο νεαρός μέσος είναι πιο κοντά από ποτέ στο να αφήσει πίσω του τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε και να ξανά πατήσει χορτάρι.

Η καραντίνα πήγε πολύ πίσω την αποκατάστασή του μετά την επέμβαση που έκανε τον Δεκέμβρη αλλά τώρα πια έχει μπει στην τελική ευθεία. Βγάζει όλο και περισσότερο μέρος από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και το ιατρικό τιμ είναι σίγουρο πως σύντομα να τον δούμε να αγωνίζεται.

Χρειάζεται βέβαια λίγη υπομονή ακόμη ώστε να έρθει στο 100%  σε φυσική κατάσταση και υπάρχει αισιοδοξία ότι μέσα στον μήνα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Μάσιμο Καρέρα συμπεριέλαβε τον Γαλανόπουλο στην ευρωπαϊκή λίστα σε αντίθεση με τον Νταμιάν Σιμάνσκι που έμεινε εκτός.

Πάντως τα μαντάτα είναι θετικά και από τον Πολωνό ο οποίος τα πηγαίνει πολύ καλά με το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί και αρχίσει και για εκείνον η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ