ΑΕΚ : Θλάση ο Σιμόες, χάνει κι αυτός τον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ : Θλάση ο Σιμόες, χάνει κι αυτός τον ΠΑΟΚ

Νέο σοκ στην ΑΕΚ με τον Αντρέ Σιμόες να έχει υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού και να προστίθεται στη λίστα των απόντων από το ματς με τον ΠΑΟΚ. Τρεις με τέσσερις εβδομάδες εκτός ο Πορτογάλος.

Ακόμη ένα πρόβλημα στην ΑΕΚ. Ο Αντρέ Σιμόες ένιωσε ενοχλήσεις στη χθεσινή προπόνηση και στις εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού και θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα.

Κάτι που φυσικά σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ αλλά θα χάσει και όλα τα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη μέχρι την επόμενη διακοπή. Με τους Γαλανόπουλο και Σιμάνσκι να είναι σε διαδικασία επιστροφής, ο Μάσιμο Καρέρα μπορεί να υπολογίζει για τη μεσαία γραμμή αυτή τη στιγμή στους Κρίστιτσιτς, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότο και Μάνταλο ο οποίος βέβαια είναι τιμωρημένος για το ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πλην του Σιμόες και των γνωστών απόντων, ο Καρέρα δεν μπορεί να υπολογίζει για τον ΠΑΟΚ ούτε στους Μπακάκη και Λόπες.

Στα θετικά για την Ενωση είναι το γεγονός πως οι Τσιγκρίνσκι και Παουλίνιο προπονήθηκαν κανονικά την Τετάρτη και τέθηκαν στη διάθεση του Καρέρα. Την Πέμπτη οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ρεπό και την Παρασκευή θα επιστρέψουν στις προπονήσεις φορτσάροντας πλέον για τα καλά ενόψει της Κυριακής.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Παουλίνιο Μότα εντάχθηκαν στο κανονικό πρόγραμμα. Οι Ντάμιαν Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία, Κώστας Γαλανόπουλος, Έλντερ Λόπες, Μιχάλης Μπακάκης και Γιάννης Σαρδέλης συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Ο Αντρέ Σιμόες, εξαιτίας ενόχλησης που ένιωσε στη χθεσινή προπόνηση, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο.

Αύριο η ομάδα θα έχει ρεπό και η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη την Παρασκευή στις 11.00».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ