Ολυμπιακός : Λήξη συναγερμού για Βινάγκρε

Ολυμπιακός : Λήξη συναγερμού για Βινάγκρε

Όλα καλά με τον Ρούμπεν Βινάγκρε στον Ολυμπιακό, με τον Πορτογάλο μπακ να προπονείται κανονικά. Την Παρασκευή στην προπόνηση λόγω της απεργίας οι διεθνείς Ελ Αραμπί, Σισέ, Μπα, Κρίστινσον και Σεμέδο

Ευχάριστα ήταν τα νέα στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού, καθώς ο Ρούμπεν Βινάγκρε προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Ο αριστερός μπακ των ερυθρόλευκων είχε αποχωρήσει τραυματίας στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης της U-21 της Πορτογαλίας με το Γιβραλτάρ προκαλώντας έντονη ανησυχία στους Πειραιώτες.

Ωστόσο σήμερα έληξε ο συναγερμός σχετικά με τον τραυματισμό του Πορτογάλου άσου, καθώς έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας και είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Ατρόμητο. Ο Βινάγκρε δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τους Περιστεριώτες, προκειμένου να είναι έτοιμος και για τα μεγάλα ματς που ακολουθούν για τον όμιλο του Champions League με Μαρσέιγ και Πόρτο.

Από εκεί και πέρα σήμερα επέστρεψε στις προπονήσεις και ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε. Επίσης σήμερα ήταν να γυρίσουν και οι διεθνείς και να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα, όμως λόγω της απεργίας των ελεγκτών της εναέριας κυκλοφορίας θα «πατήσουν» το πόδι τους στην Ελλάδα την Παρασκευή (16/10). Πρόκειται για τους Ελ Αραμπί, Σισέ, Μπα, Κρίστινσον και Σεμέδο, οι οποίοι θα τεθούν στη διάθεση του Μαρτίνς για το ματς με τον Ατρόμητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ