Βάζουν στο «παιχνίδι» και τον Ολυμπιακό για Χέμπερ!

Βάζουν στο «παιχνίδι» και τον Ολυμπιακό για Χέμπερ!

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ριέκα, που σκόραρε στο Καραϊσκάκη, φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους Κροάτες.

Η κροατική ιστοσελίδα dnevno.hr ανέφερε σε χθεσινό της δημοσίευμα ότι ο… Παναθηναϊκός προτίθεται να προσφέρει περί τα 2 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον βασικό επιθετικό της Ριέκα, Χέμπερ Αραούζο ντος Σάντος. Εντούτοις, οι Κροάτες μπερδεύτηκαν κατά τι και φρόντισαν να διορθώσουν το λάθος τους!

Συγκεκριμένα, σημειώνεται ότι η ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον (αλλά δεν έχει κάνει πρόταση) για τον παίκτη είναι ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, οι Κροάτες υποστηρίζουν ότι οι Ερυθρόλευκοι παρακολουθούν από το καλοκαίρι την περίπτωση του 26χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού της Ριέκα. Εξάλλου, ήταν αυτός που είχε ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Ματίας Κεκ στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ του Champions League, από τα οποία ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Χέμπερ, ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης με την ίδια ευκολία, αποκτήθηκε τον Ιούνιο απο τη Ριέκα, έναντι 450.000 ευρώ από τη Σλάβεν Μπελούπο και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2020. Με τη φανέλα των πρωταθλητών Κροατίας έχει φέτος 22 παιχνίδι, 9 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΕΜΠΕΡ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

https://www.youtube.com/watch?v=5gWpKeVgodc

https://www.youtube.com/watch?v=vWg7xVnXeCY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ