Παναθηναϊκός : Στους υποψήφιους συνεργάτες του Μπόλονι ο γυμνάστης, Νίκος Καρύδας

Παναθηναϊκός : Στους υποψήφιους συνεργάτες του Μπόλονι ο γυμνάστης, Νίκος Καρύδας

Ο Λάζλο Μπόλονι ζήτησε να έχει στους άμεσους συνεργάτες του στον Παναθηναϊκό και τον γυμναστή, Νίκο Καρύδα.

Ο Λάζλο Μπόλονι θα βρίσκεται τις επόμενες μέρες στην Αθήνα (πιθανόν και αύριο) προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό και να υπογράψει το συμβόλαιο του με το τριφύλλι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με την πλευρά των πρασίνων και απομένουν μερικές λεπτομέρειες κυρίως στη στελέχωση του προπονητικού τιμ και των ανθρώπων που θα βρίσκονται στο πλευρό του.

Ο σίγουρος συνεργάτης του στον Παναθηναϊκό θα είναι ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ο οποίος θα είναι και άμεσος βοηθός του Μπόλονι, ενώ από εκεί και πέρα ο ίδιος ο Ρουμάνος θα φέρει κι έναν άνθρωπο δικής του επιλογής.

Αυτός λοιπόν θέλει να είναι ο γυμναστής Νίκος Καρύδας, που είναι πιθανό να προσληφθεί κατόπιν επιλογής του Μπόλονι, χωρίς να φύγει βέβαια ο επί χρόνια γυμναστής των πράσινων, Γιάννης Σταυρινός, ο οποίος κάνει πολύ σωστά τη δουλειά του.

Το πιθανότερο είναι εφόσον προσληφθεί να είναι μαζί στο επιτελείο του Μπόλονι, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο έμπειρος τεχνικός είχε συνεργαστεί με τον Καρύδα στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2011-12.

Από εκεί και πέρα ο Καρύδας είναι τώρα γυμναστής σντην Εθική Νέων, ενώ κατά το παρελθόν έχει περάσει και από τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Άρη, Ηρακλή, αλλά και ομάδες του εξωτερικού, όπως η Ντνιπρό, η Κράσνονταρ και η Στεάουα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ