Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πως να κερδίσει ο ΠΑΟΚ την Ομόνοια. Είναι γνωστό χρόνια ότι δεν παίρνει νίκες στην Αθήνα
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Κινείται νομικά κατά του Κούγια η ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του Αλέξη Κούγια με αφορμή τα όσα είπε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της Ένωσης.

Κινείται νομικά κατά του Κούγια η ΑΕΚ | to10.gr

Την απόφαση να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες και να «κυνηγήσει» τον Αλέξη Κούγια τόσο στα ποινικά όσο και στα αστικά δικαστήρια πήρε η ΠΑΕ ΑΕΚ με αφορμή τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ για τους «κιτρινόμαυρους» διεθνείς (Μάνταλος και Σβάρνας στην προκειμένη περίπτωση).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα, από την ΠΑΕ, ήδη έχει δοθεί εντολή στο νομικό επιτελείο της ομάδας να κατατεθεί μήνυση και αγωγή κατά του Κούγια για απόπειρα μείωσης της προσωπικότητας αλλά και της ποδοσφαιρικής αξίας των «κιτρινόμαυρων» διεθνών ποδοσφαιριστών που αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της εταιρίας. Παράλληλα, η ΑΕΚ, θα προσφύγει και στα αθλητική δικαιοδοτικά όργανα για τις προσβλητικές δηλώσεις, στο σημείο που αυτές θίγουν τους κιτρινόμαυρους διεθνείς παίκτες.

Η ΑΕΚ στρέφεται εναντίον του Κουγια για όσα συγκεκριμένα ανέφερε για τους δικούς της ποδοσφαιριστές διεκδικώντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποζημίωση. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κούγιας επιτίθεται με κάποιον τρόπο στην ΑΕΚ και είναι αποφασισμένοι στην Ένωση να «κυνηγήσουν» την υπόθεση μέχρι τέλους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από