ΠΑΟΚ : Επιστροφή για τους διεθνείς και τεστ κορωνοϊού

ΠΑΟΚ : Επιστροφή για τους διεθνείς και τεστ κορωνοϊού

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επιστρέφουν και αναμένεται να υποβληθούν σε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού.

Άπαντες στον ΠΑΟΚ έχουν το μυαλό τους στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της Superleague, με τον Αμπέλ Φερέιρα να καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του ματς με τους κιτρινόμαυρους.

Η προτελευταία προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει την Παρασκευή (16/10) το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, εκεί όπου ο Πορτογάλος θα έχει όλους τους παίκτες του και αυτούς δηλαδή που έλειπαν λόγω εθνικών ομάδων.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του βορρά που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη και υποβάλλονται στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να συμμετέχουν στις δυο τελευταίες προπονήσεις πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Από χθες έχουν γυρίσει οι Έλληνες διεθνείς, ενώ ο Φερέιρα περιμένει να δει και τα τεστ των υπολοίπων αλλά και την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται για να ετοιμάσει τα πλάνα του για το ματς με την ΑΕΚ. Σίγουρα ωστόσο ο Πορτογάλος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεση του τον Κρέσπο, ο οποίος θα χάσει σίγουρα το ματς με την Ένωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ