Ολυμπιακός : Αποφασίζει ο Μαρτίνς για Ατρόμητο

Ολυμπιακός : Αποφασίζει ο Μαρτίνς για Ατρόμητο

Ο Ολυμπιακός έχει το απόγευμα την τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τον Ατρόμητο, με τον Πέδρο Μαρτίνς να καλείται να αποφασίσει ποιους «11» θα επιλέξει, δεδομένης και της κατάστασης που βρίσκονται οι διεθνείς.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (17/10, 20:30) τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη για την 5η αγωνιστική της Superleague, σε ένα παραδοσιακά δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι για τους ερυθρόλευκους. Οι Περιστεριώτες είναι η ομάδα που έχει δυσκολέψει τα τελευταία χρόνια περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη (πλην των Big 5) τους Πειραιώτες, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός λοιπόν δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν ασχολείται καθόλου με αυτό που έρχεται με τη Μαρσέιγ για το Champions League, αφού το τρίποντο με τον Ατρόμητο είναι μονόδρομος.

Όσον αφορά τις σκέψεις του και τον καταρτισμό της ενδεκάδας για το αυριανό ματς δεν έχει καταλήξει ακόμα ούτε σε σχήμα ούτε σε πρόσωπα, κάτι που θα γίνει μετά την τελευταία προπόνηση, που θα γίνει σήμερα το απόγευμα.

Η χθεσινή απεργία στους ελεγκτές της εναέριας κυκλοφορίας και οι υποχρεώσεις των διεθνών με τις εθνικές ομάδες, δεν έδωσε την ευκαιρία στον Μαρτίνς να δουλέψει με όλους τους παίκτες του στις προπονήσεις. Η μοναδική προπόνηση πριν το ματς με τους Περιστεριώτες που θα έχει άπαντες διαθέσιμους είναι η σημερινή, αφού οι διεθνείς που αγωνίζονται σε εθνικές ομάδες, πλην της Ελλάδας, έφτασαν σήμερα στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Παπέ Αμπού Σισέ, Ουσεϊνού Μπα, Ρούμπεν Σεμέδο και Έγκμουντουρ Κρίστινσον επιστρέφουν στον Ρέντη το απόγευμα μετά από απουσία δυο εβδομάδων σχεδόν, με αποτέλεσμα ο Μαρτίνς να θέλει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται, αφού οι περισσότεροι εξ αυτών αγωνίστηκαν στα διεθνή παιχνίδια. Σίγουρα λοιπόν ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κάποιες σκέψεις όσον αφορά τους «11» για το ματς με τον Ατρόμητο, αλλά θα αποφασίσει μετά την προπόνηση για τα πλάνα και τον σχηματισμό στο αυριανό παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ