ΑΕΚ : Κάκωση ο Ινσούα, εκτός με ΠΑΟΚ

ΑΕΚ : Κάκωση ο Ινσούα, εκτός με ΠΑΟΚ

Ο Αργεντινός μπακ ταλαιπωρείται από κάκωση στην αριστερή γαστροκνημία, με αποτέλεσμα να τίθεται νοκ άουτ για το ντέρμπι με τους «ασπρόμαυρους».

Δεν έχουν… τελειωμό τα προβλήματα για τον Μάσιμο Καρέρα. Οι «κιτρινόμαυροι» προετοιμάζονται για το ντέρμπι της Κυριακής (18/10) κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Ινσούα να τίθεται και αυτός νοκ άουτ.

Ο Αργεντινός μπακ υποβλήθηκε σε εξετάσεις, με τα αποτελέσματα να δείχνουν κάκωση στην αριστερή γαστροκνημία. Βέβαια, ο 29χρονος παίκτης στάθηκε… τυχερός στην ατυχία του, καθώς απέφυγε τη θλάση.  Ο Ινσούα δοκίμασε να προπονηθεί πιο δυνατά αλλά θα ήταν μεγάλο ρίσκο να πιεστεί για το ματς με τον ΠΑΟΚ, καθώς άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο φοβήθηκαν για μεγαλύτερη ζημιά.

Όσον αφορά τον Λόπες, ο Πορτογάλος μπακ ανέβασε ρυθμούς κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης. Έκανε τρέξιμο πιο εντατικά και ζήτησε να δοκιμάσει και με τον ΠΑΟΚ, παρόλα αυτά αυτό θα ήταν ένα μεγάλο ρίσκο. Έτσι, ο 31χρονος παίκτης δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την ευρωπαϊκή μάχη της Πέμπτης (22/10) με την Μπράγκα στην Πορτογαλία.

Παράλληλα, να σημειωθεί πως και ο Μιχάλης Μπακάκης ανέβασε ρυθμούς και μέσα στην εβδομάδα θα δοκιμάσει να μπει στην προπόνηση.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Εμάνουελ Ινσούα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω μιας κάκωσης στην αριστερή γαστροκνημία. Οι Ντάμιαν Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία, Κώστας Γαλανόπουλος, Έλντερ Λόπες, Μιχάλης Μπακάκης και Γιάννης Σαρδέλης συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ενώ ο Αντρέ Σιμόες έκανε θεραπεία.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 17.00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ