ΟΦΗ : Προπονήθηκε ο Μαρινάκης, ατομικό ο Ναμπί

ΟΦΗ : Προπονήθηκε ο Μαρινάκης, ατομικό ο Ναμπί

Ο Νίκος Μαρινάκης συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα της σημερινής (16/10) προπόνησης του ΟΦΗ ενώ ο Ναμπί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (18/10, 16:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Οι παίκτες της ομάδας του Ηρακλείου ολοκλήρωσαν σήμερα (16/10) την προπόνησή τους στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και ο Γιώργος Σίμος είδε τον Νίκο Μαρινάκη να συμμετέχει σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης.

Από την πλευρά του ο Ναμπί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ θεραπεία έκαναν οι Σόουζα, Νέιρα και Σολίς. Ο Απόστολος Διαμαντής ακολούθησε κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα ενώ σε μέρος αυτού συμμετείχε και ο Πραξιτέλης Βούρος. Οι Τσιλιανίδης και Βαζ έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης και ο Σελίμοβιτς απουσίασε.

Το σημερινό (16/10) πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, τεχνικής, τελειώματα φάσεων και στατικές φάσεις.

Η επόμενη και τελευταία προπόνηση των Κρητικών είναι προγραμματισμένη για το πρωί του Σαββάτου (17/10, 10:00). Σημειώνεται ότι μετά από το τέλος της θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το παιχνίδι με τους «πράσινους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ