Αθανασιάδης : «Γι’ αυτό έφυγα από τον ΠΑΟΚ, πιστεύω πως δεν θα μείνει ο Βιεϊρίνια»

Αθανασιάδης : «Γι’ αυτό έφυγα από τον ΠΑΟΚ, πιστεύω πως δεν θα μείνει ο Βιεϊρίνια»

Μια εκτενής συνέντευξη μιλώντας για όλους και για όλα έδωσε ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ, Κλάους Αθανασιάδης.

Μία από τις μεγαλύτερες συνεντεύξεις της καριέρας του έδωσε ο Κλάους Αθανασιάδης.

Ο πρώην σέντερ φορ του ΠΑΟΚ και δώδεκα φορές διεθνής με την Εθνική Ελλάδος μίλησε για το πέρασμα του από τον Δικέφαλο του Βορρά και τις καλύτερες στιγμές του, τον λόγο που αποχώρησε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, για το θέμα του Βιεϊρίνια που απασχολεί την «ασπρόμαυρη» επικαιρότητα, αλλά και για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αναλυτικά όσα είπε στον Metropolis FM, 95.5:

Για το με τι ασχολείται τώρα: «Είμαι στο χωριό για να δω τους δικούς μου. Είχα καιρό να έρθω λόγω της κατάστασης. Είχα κάνει προπονήσεις με τον Απόλλωνα Σμύρνης για δύο μήνες. Στην αρχή ήταν γνωστός μου ο γυμναστής που είχα στα Γιάννενα και του είχα μιλήσει για να κάνω προπονήσεις. Κάποια στιγμή ο γιος του προέδρου ζήτησε να μιλήσουμε, ήρθε ο Παράσχος σταμάτησαν οι συζητήσεις και μου είπαν ότι δεν θα συνεχίσουμε μαζί».

Για τα λάθη που έκανε: «Σίγουρα γίνονται λάθη στην όλη πορεία. Σίγουρα έκανα κάποιες κινήσεις, δεν βρήκα αυτό που ήθελα, συνάντησα εμπόδια. Ένα από τα λάθη μου ήταν που έφυγα από τον ΠΑΟΚ, ένα από τα σημαντικά. Πήγα στο Ισραήλ αλλά μετά έπρεπε να κάνω άλλη επιλογή».

Για το λόγο που έφυγε από τον ΠΑΟΚ: «Έφυγα. Σίγουρα είχε φθαρεί η σχέση μετά το ματς με τον Άγιαξ. Ένα από τους σημαντικούς λόγους ήταν αυτό το ματς. Είχα χάσει ευκαιρίες και μετά από εκεί άρχισε η φθορά. Έκανα λάθη πολλά σαν παιδί. Ποιο παιδί δεν κάνει λάθη. Μερικές φορές είναι αργά για να τα διορθώσεις. Όσο μεγαλώνουμε σίγουρα μαθαίνουμε. Πλέον δεν είμαι μικρός».

Για το Champions League: «Το Champions League το θέλει όλη η ομάδα, όλος ο κόσμος. Οπότε όταν έρχεται ένας τέτοιος αποκλεισμός, έρχεται η γκρίνια σίγουρα. Τα δίνεις όλα για να μπεις και δεν γίνεται. Κέρδισε Μπεσίκτας και Μπενφίκα που είναι κάτι μεγάλο και μετά έρχεται ένα ματς και χάνεις και έρχεται η γκρίνια».

Για το αν παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ: «Ναι, παρακολουθώ την ομάδα. Τα παιδιά τα νέα τα βλέπω και χαίρομαι για αυτούς. Κάποια στιγμή θα έρθω και στο γήπεδο γιατί έχω καιρό να έρθω».

Για το κόσμο: «Υπάρχει αγάπη. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Όσο είσαι παίκτης μετά από άσχημα αποτελέσματα υπάρχει γκρίνια, τώρα δεν έχω άλλα προβλήματα».

Για Βιεϊρίνια: «Ό,τι ξέρετε, ξέρω, πληροφορούμαι από το διαδίκτυο. Πιστεύω πως δεν θα μείνει. Με αυτά που διαβάζω και βλέπω και από τις δύο πλευρές αυτό πιστεύω. Κάτι πήγε λάθος. Και οι δύο θέλανε την παραμονή. Στην πορεία κάτι στράβωσε, χάλασε, έγινε παρεξήγηση. Δεν ξέρω. Ο Αντρέ πρέπει να είναι στην ομάδα. Είτε παίζει είτε δεν παίζει μπορεί να βοηθήσει στα αποδυτήρια. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μείνει».

Για Ιβάν Σαββίδη: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του από τη στιγμή που έφυγα. Μπορεί μετά από κάποια γεγονότα δεν προστάτευσα τον εαυτό μου. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον πρόεδρο, γύρω γύρω τι γινόταν. Αγαπάει τα παιδιά του ο πρόεδρος».

Για τα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ: «Χαίρομαι που βλέπω ότι τα παιδιά δίνουν τα πάντα και είναι καλά. Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει τον τρόπο σκέψης απέναντι τους. Τα προστατεύει. Σίγουρα δεν μπορείς να βάλεις 10 παιδιά αλλά ένα ένα σιγά σιγά μπορεί να μπει. Ο Τζόλης μου αρέσει πάρα πολύ. Μερικές φορές θυμίζει εμένα, είναι εκεί. Θα του έλεγα να συνεχίσει τη δουλειά, να μείνει προσγειωμένος και όλα θα είναι στα πόδια του».

Ποιο ματς τον έχει στιγματίσει: «Το ματς με τον Άγιαξ. Το βλέπω κάποιες φορές και το σκέφτομαι».

Για το καλύτερο γκολ: «Εκείνο με τον Άρη. Είναι το καλύτερο. Και η κεφαλιά με τον Ολυμπιακό θα έλεγα».

Για το αν έχει επαφή με κάποιον από την ομάδα: «Όχι με κανέναν. Με τον Πάμπλο μιλάω ναι».

Για το αν θέλει να παίξει: «Ξεκίνησα με αυτήν την προϋπόθεση. Να τα δώσω όλα και να να βρω μια ομάδα. Είμαι σε καλή κατάσταση. Μακάρι να βρεθεί κάτι. Μια ευκαιρία ζητάς»

Για το λόγο που δεν έχει πρόταση από κάποια ομάδα: «Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο. Δεν ξέρω. Δεν είχα άσχημη χρονιά στα Γιάννενα».

Για την Εθνική: «Υπάρχει ένας προπονητής, μια νέα κατάσταση. Τα παιδιά θέλουν στήριξη. Δεν μπορούμε να διαγράψουμε την Εθνική. Αυτός επιλέγει, τους παρακολουθεί. Δεν χρειάζεται να αναρωτιόμαστε γιατί δεν παίζει ο ένας και όχι ο άλλος. Πρέπει να την αφήσουμε να δουλέψει».

Τέλος, έστειλε μήνυμα στον κόσμο: «Υγεία σε όλο τον κόσμο, να βγούμε από αυτή τη διαδικασία και να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ