ΠΑΟΚ : Τα είπαν την Παρασκευή Φερέιρα – Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ : Τα είπαν την Παρασκευή Φερέιρα – Βιεϊρίνια

Στη Θεσσαλονίκη κάνουν λόγο για επικοινωνία του Πορτογάλου προπονητή του ΠΑΟΚ με τον συμπατριώτη του.

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ. Εάν επιβεβαιωθεί μία πληροφορία που διαδίδεται στη Θεσσαλονίκη, τότε η ανατροπή με τον Πορτογάλο εξτρέμ πλησιάζει…

Σύμφωνα με όσα λέγονται πέριξ της Τούμπας, την Παρασκευή συνομίλησε ο Άμπελ Φερέιρα με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Το γεγονός είναι πολύ σημαντικό, αφού ουσιαστικά ο Πορτογάλος προπονητής είναι αυτός ο οποίος είχε θέσει βέτο στην παραμονή του συμπατριώτη του.

Είναι κοινό μυστικό στη συμπρωτεύουσα ότι η σχέση του Άμπελ με τον Βιεϊρίνια ήταν τεταμένη. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν είχε εκφράσει θετικές εντυπώσεις στον Ιβάν Σαββίδη και στη διοίκηση για τη δουλειά του προπονητή του και αυτός όταν το έμαθε, προσπάθησε να απαλλαγεί από την παρουσία του.

Εν τέλει, ο Φερέιρα και ο Βιεϊρίνια (μάλλον) θα αναγκαστούν να συνυπάρξουν. Η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε κατόπιν υπόδειξης του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος επιθυμεί την αποκατάσταση της σχέσης τους, ώστε να εκλείψει το τελευταίο πρόβλημα για την ανανέωση του συμβολαίου του 34χρονου ποδοσφαιριστή.

Πλέον, οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν από Δευτέρα, μετά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ