Κ19 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-1

Κ19 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-1

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 1-0 στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής για την Superleague Κ19.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι, κόντρα στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Superleague Κ19. Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία επικράτησε με 1-0 και έφυγε με το διπλό από την Αθήνα, κάνοντας το 5/5 στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο ο πορτιέρο του Δικεφάλου, Κωνσταντίνος Μπαλωμένος, ήταν εκπληκτικός και με τις επεμβάσεις του, κράτησε όρθια την ομάδα του. Με την ΑΕΚ να μην καταφέρνει να βρίσκει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ο Γκορτεζιάνι κέρδισε πέναλτι στο 78ο λεπτό για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και με εύστοχο χτύπημα, έγραψε το 0-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Έτσι, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς ενώ από την άλλη, η ΑΕΚ, έμεινε στους πέντε.

Αναλυτικά οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Η. Καλοπήτας): Αγγελόπουλος, Κάτσικας(82′ Κανελλόπουλος), Ματζουρανάκης, Κώτσιος, Αρβανίτης(39′ Λαέρτ Πάπα), Ποζατζίδης, Ρουκουνάκης, Κοσίδης, Κορομηλάς(72′ Τσαρούχας), Γεωργέας(82′ Χριστόπουλος), Τσιαχματιώτης

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Μπαλωμένος, Παναγιώτου, Μανωλιούδης, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Αβεντισιάν, Κούτσιας (72΄ Κωνσταντέλιας), Κουτεντάκης, Γκορτεζιάνι (83΄ Κιτσάκης), Γρόσδης (83΄ Πιπιλιάρης), Βρακάς (65΄ Πανίδης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ