ΠΑΟΚ : Εκτός αποστολής για ΑΕΚ ο Ελ Καντουρί – Μέσα οι Αουγκούστο, Μουργκ

ΠΑΟΚ : Εκτός αποστολής για ΑΕΚ ο Ελ Καντουρί – Μέσα οι Αουγκούστο, Μουργκ

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έμεινε εκτός αποστολής από το ντέρμπι με την ΑΕΚ λόγω τραυματισμού. Στη διάθεση του Φερέιρα οι Μουργκ και Αουγκούστο.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και γι’ αυτό έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (18/10, 20:30). Ο Μαροκινός άσος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του.

Αντιθέτως, ο Αμπέλ Φερέιρα συμπεριέλαβε στην αποστολή του μεγάλου αγώνα τους Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τόμας Μουργκ. Ο πρώτος επιστρέφει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ενώ ο δεύτερος βρίσκεται για πρώτη φορά σε αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά».

Εκτός αποστολής είναι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο ο οποίος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ανέτοιμος είναι ο Ροντρίγκο.

Η τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και είχε μαθήματα τακτικής, δουλειά στις στατικές φάσεις και ελεύθερο παιχνίδι.

Δείτε την αποστολή του ΠΑΟΚ, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές:

Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ουαγκέ, Μιχάι, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Γιαννούλης, Περέιρα, Νινούα, Εσίτι, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσόλακ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ