Πασχαλάκης : «Ντέρμπι χωρίς παλμό στο ΟΑΚΑ – Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βρει ταυτότητα»

Πασχαλάκης : «Ντέρμπι χωρίς παλμό στο ΟΑΚΑ – Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βρει ταυτότητα»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ το οποίο δεν θα έχει παλμό εξαιτίας της απουσίας κόσμου, ενώ αναφέρθηκε στην έλλειψη ταυτότητας του ΠΑΟΚ μετά τις αλλαγές στο ρόστερ..

Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής (18/10) στις 20:30 στο άδειο ΟΑΚΑ, για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε στην κάμερα της NOVA για την κρίσιμη αναμέτρηση, για το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει παλμός στο Ολυμπιακό Στάδιο εξαιτίας της απουσίας κόσμου γεγονός πολύ διαφορετικό από αυτό που ξέραμε τα προηγούμενα χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στην έλλειψη ταυτότητας που έχει ο ΠΑΟΚ. Κυρίως εξαιτίας των πολλών αλλαγών που έγιναν στην ομάδα.

Ο Έλληνας γκολκίπερ μίλησε επίσης για τα συνεχόμενα ματς που θα έχει η ομάδα του από εδώ και πέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη και για τον ανταγωνισμό με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Πασχαλάκης στην κάμερα της NOVA:

Για την επανεκκίνηση μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων: «Είναι πάρα πολύ ευχάριστο ότι γύρισαν και όλα τα παιδιά. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι, θεωρώ πως η προετοιμασία έχει γίνει αλλά ό,τι και να πούμε τώρα εμείς, όλα θα φανούνε μέσα στο παιχνίδι, στις τέσσερις γραμμές και ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται».

Για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ: «Θεωρώ ότι είναι τελείως διαφορετικό αυτό το παιχνίδι από ό,τι έχουμε ζήσει. Είναι ένα ντέρμπι χωρίς φιλάθλους. Είναι ένα ντέρμπι που πραγματικά δεν θα έχει παλμό. Θα προσπαθήσουμε να αφήσουμε πίσω αυτό το γεγονός και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γίνεται. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι -γιατί επηρεάζει σίγουρα τον ποδοσφαιριστή αυτό- και να μπορέσουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο της ομάδας».

Για το σερί αγώνων που αρχίζει για τον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Θέλει καλή διαχείριση και από τον προπονητή και από τα παιδιά. Πρέπει να είμαστε focus στον στόχο μας. Να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε σιγά-σιγά, ένα-ένα τα εμπόδια».

Για τις αλλαγές στον ΠΑΟΚ, για τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει και τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν: «Σίγουρα είναι τελείως διαφορετικός αυτός ο ΠΑΟΚ. Σίγουρα προσπαθεί να βρει την ταυτότητά του. Πολλές αλλαγές, πολλά παιδιά που έχουνε γράψει ιστορία δεν είναι εδώ μαζί μας. Τους ευχαριστούμε φυσικά. Δυστυχώς ή ευτυχώς, η ζωή συνεχίζεται σε έναν σύλλογο που πρέπει να πηγαίνει μπροστά και να μπορέσουμε να παρουσιαζόμαστε έτοιμοι με το υλικό που έχουμε αυτή τη στιγμή».

Για το αν υπάρχει ανταγωνισμός στη θέση του τερματοφύλακα με τον Ζίβκοβιτς: «Μου αρέσει μια διαφορετική λέξη, μου αρέσει ο συναγωνισμός. Δεν μου αρέσει τόσο πολύ αυτή λέξη “ανταγωνισμός” γιατί σε βελτιώνει, σε κάνει καλύτερο και πραγματικά βοηθάει την ομάδα. Είναι πάρα πολύ ευχάριστο, θέλουμε να παρουσιαζόμαστε κάθε εβδομάδα καλύτεροι, κάθε μέρα καλύτεροι στην προπόνηση και δεν σταματάμε εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ